Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Baieti cum se intelege si din titlu pe 26 februarie se implineste un an de cand Constanta Cycling Team a fost lansat "pe piata" .

Cum este frumos , vreau sa ne intanim toti undeva sa ne aducem aminte de toate turele, pataniile si ce am realizat in decursul primului an de viata al CCT . Asa ca verificati programul , bagatii concediu , divortati de neveste , inchideti copii in baie ... whatever it takes pentru a fi prezent .

http://www.constantacyclingteam.tk
Cipollini

Cipollini

di Constanza
E bine ca e vineri. Sambata majoritatea e libera si se poate lungi treaba...

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Propun pentru sambata 27.02 sa o punem de un gratar in aer liber. Mergem in Mamaia cu catel, cu purcel, cu coada de soricel si facem o cura cu colesterol.
Mititei, aripioare, ciuperci sau alte bucati de carne de animale ucise cu sange rece ce pot fi prajite la gratar. De baut: gatorade, power horse sau redbull pentru aripi. Putem face chiar si un tort.
Ce parere aveti?

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
interesant...dar eu cred ca ma opresc la ciuperci si daca se opteaza pt salata la acele cruditati de carne, trag si o salata... mai light asa

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
tortu il dau eu Smile

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
LiveForCycling a scris:tortu il dau eu Smile

Aici o sa contribui si eu cu ceva, sunt membru fondator Wink Vineri am scapare la 4 de la servici. Adica la ora 4 pm sunt disponibil pentru gratar, moment in care ciclistii profesionisti din Mamaia o sa vina si ei fortat la gratarul nostru Surprised Razz Cand demaram evenimentul ?

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Facem ceva in weekend sau nu mai aveti bani? Eu unul sunt cam lefter

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cel mai bine o lasam pentru cand vine echipamentu , atunci o sa avem motiv serios de sarbatorit (si tragere de inima) .

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Eu sunt pt disponibil in weekend. Pt alta zi ramane sa stabilim. Vineri cred ca am program prelungit.

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
La multi ani tuturor! Smile

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
La multi ani CCT
Administratorii sa bage pe banner La Multi Ani CCT, ca nu e o zi oarecare si sa dea si de baut

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai am banii de echipament , hai la baut Smile)

LA MULTI ANI !!!

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Ar merge un Big Mac.

Cipollini

Cipollini

di Constanza
La mai multi ani de iesiri calare pe biciclete, de amicitie pe sosele si prin hartoape, de Big Mac'uri, de impunsaturi... de detoate. La Multi Ani!

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Omu ma cunoaste ce sa zic Smile) , eu sunt pentru , bine asta daca mai sunt treaz dupa sticla asta de beciu domnesc ... mult nu mai are .
Feb 26 , 2010 , 8:01 am Constanta Cycling Team implineste un an P26021014030001

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
la multi ani pentru ideea de facere a acestui forum, sa bei Bogdane si pt cei care nu beau, cel mai tare forum!

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
la multi ani si din partea mea. sunt sigur ca fara forumul asta, ciclismul nu era atat de popular in constanta.
si sunt sigur ca firmele de bitze ar fi dat faliment fara voi. ar trebui sa dea un discount macar de-o bere pt membrii forumului..... Wink)

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
LA MULTI ANI CCT, la multi ani pt.Admin !
Ar fi interesant sa stim/reamintesti cum a inceput totul.
De ex. eu te-am remarcat cand ai venit cu Husarul de 20'marime, la Petrisor gata transformat pt.roti de 28', asta prin 2007,..sau 2008 !?? ca sunt batran si nu mai tin minte Smile)

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Mai ti minte Captain Smile) , tu erai pe scuteru ala care vrei sa il vinzi , ala albastru . Era inceputul lui 2008 si hussaru inca nu avea roti de 28' ... erau in plan , dar oricum de atunci incepuse microbu serios . Prima data l-ai vazut pe roti de 28 in ziua cand am mers pana la Kogalniceanu (aeroport) si erau toti veteranii soselelor constantene .

Cum a venit ideea pentru forum , pai simplu , pe vremea aia eram 4 - 5 insi care mergeam la ture (si ne cunosteam intre noi prin intermediu ciclism.ro) se poate verifica pe ciclism care eram . Dar de cele mai multe ori eram decat eu cu Ionut (Piratu) si ne gandeam ... ba cum dracu in alte parti se strang cu zecile si noi ne strangem decat 2 (participarea maxima era de 4 /5insi atunci ... ca astia eram , dar nu ne strangeam niciodata atatia pe drum) .

In 2008 nu mi-a cazut fisa cu forumu dar in 2009 cunoscand mai bine oamenii care pedaleaza si cati sunt , si la cati sunt fiecare iesea de capu lui fara nici o organizare . Nu stiam ce dracu sa fac pentru a incerca o adunare a tuturor si cam pe la ora cand scriu mesaju asta (si cum internet are tot omu) m-am apucat sa fac forumu (cu gandu , cine dracu o intra pe el) . Pana la ora 20 era gata si in functiune , sa fiti recunoscatori ca nu ne numim Dobrogea Ciclism ori ceva cu "ciuline" cum ma punea Scorpion sa schimb denumirea . Dupa aceea am inceput sa vanez constanteni pe ciclism.ro . Ideea de echipament mi-a venit la 20sec dupa creearea forumului ... dar cu cine dracu faceam .

In ziua de astazi dupa cum se vede , am ajuns un grup destul de "masiv" (nici prin vise nu imi imaginam ca o sa fim atati) si inca suntem la inceput zic eu , mai avem loc de crestere . Fiecare am inceput sa investim in biciclete tot mai bune si AVS-urile cresc in fiecare luna . Daca si anul asta mai castigam macar jumate de colegi cat anul trecut o sa ma imbat de bucurie iar .

Restul de poveste il stiti si voi , mai avem loc de "desfasurare" , inca nu am intrat si in segmentu BMX , freestyle . Luna trecuta ma uitam la CTV si erau doi bikeri invitati , se plangeau ca nu este raspandit sportul pe 2 roti si in Constanta Smile) in zilele urmatoare o sa ma ocup cu aducerea lor pe forum (mai deschidem o sectiune) ... poate cine stie mai castigam un soselist ori MTB-ist .

Pentru anul asta sper sa realizam cateva iesiri in masa prin Constanta gen CMR si sa incercam sa le facem un eveniment lunar , sa vada poporu ca merge romanu pe bicicleta si nu moare din cauza asta . De ziua marinei sper sa fim mai multi anul asta , ca anul trecut a fost o debandada totala si nu stia nimeni ce se organizeaza .

Hai ca m-am intins ca Scorpionu , ce sa mai zic ... sa ajungem 1000 de insi !!! "the sky is the limit"

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Datorita faptului ca astazi e o zi speciala imi autosuspend interdictia de a scrie (care oricum ar fi expirat duminica) pentru a ura tuturor un sincer si calduros "LA MULTI ANI!", sa avem parte cu totii numai de sosele uscate si vant din spate.
Daca tot suntem la momentul aducerilor aminte, eu ma dateam cu toacla prin Mamaia, anul trecut prin aprilie, cand, ce sa vezi, la butoaie mai multe biciclete stateau rezemate de bordura iar posesorii beau bere la terasa. Cum sunt baiat destept, Wink mi-am soptit in barba, precum Mircea cel Batran la Rovine: "Fratioare, atatia romani cu biciclete e imposibil sa aduni asa de printre blocuri ... sigur e ceva organizat". Ma duc acasa si dau pe goagle: ciclism Constanta si .... minune, apare forumul ciclism.ro, intru acolo si gasesc ca exista o sectiune si pentru dobrogeni, venetici, ca mine sau naturali ca voi, majoritatea. Citind pe nerasuflate cele 2-3 posturi de acolo, observ ca un, banuiam, baiat, avea in semnatura un link spre un forum constantean de ciclism (am aflat mai tarziu ca "vinovatul" era nimeni altul decat un baiat pirpiriu, cu alura de catarator dar si cu veleitati de sprinter care isi spunea LiveForCiclyng, botezat insa de biserica ortodoxa: Bogdan). Scuip de trei ori in san si dau click acolo. Minune! Cativa temerari, anonimi la momentul respectiv, invarteau roata pe colinele dobrogene.
Zic, mosule, aici sunt baietii care beau bere in Mamaia si le spun mamelor/sotiilor/prietenilor/amantelor ca se duc sa faca sport. Ma inscriu si eu, fiind utilizatorul cu nr. 28, uitandu-ma cu subinteles la nevasta-mea ca pot iesi la bere fara sa trezesc nici o suspiciune ... basca ma duc si cu bicicleta, deci nu trebuie sa vin acasa pe jos sau cu taxiul, totul e sa pot tine ghidonul drept. Memorabila zi cand m-am afiliat acestui grup a fost tocmai ziua universala a micilor si berii in Romania: 1 Mai!
Prima actiune: Turul Dobrogei! Exact acolo m-am prezentat cu gandul la protocoale si beutura free! Cand colo, surpriza - ma baga baietii la vreo 3 ture de Aurel Vlaicu, unde cu succes am reusit sa-l intrec pe baiatul ala blonut de la club si pe inca vreo doi copii care s-au sufocat pe catararea de la Penny Cool! Bineinteles ca slabisem vreo trei kile si am fugit acasa de frica in momentul in care cineva a propus sa dam o tura pana la Mangalia! M-am bagat in cel mai ascuns pat unde am dormit toata ziua si mi s-au risipit si sperantele de bere, mititei si gratarele de care speram sa am parte.
Ziua urmatoare insa am revenit cu forte proaspete, dar doar la tastatura si am intrebat, incoace si incolo, ce sa fac sa mearga si bicicleta mea asa tare ca cele ce le vazusem in ajun. Atunci, Dany, un baiat cu suflet de aur, m-a luat sub aripa lui protectoare (atunci nu era insurat) si m-a indrumat spre Nea Gogu - doctor de biciclete. Nu cred ca exista cineva care sa nu-si aminteasca prima experienta cu Nea Gogu: bicicleta praf, roti naspa, furca de fier, model depasit, pana si ghidoul era prea mic si prea stramb pentru mine. Pleostit de asa diagnoza am apucat totusi sa-l rog, aproape plangand pe Nea Gogu, macar sa incerce sa mai scoata ceva din ea ca nu am bani sa-mi iau alta, ca sunt baiat sarac de la Sibiu, am venit si eu acilea sa mananc o paine alba, iar ca drept dovada i-am adus o tuica de pruna d'aia la vreo 60 de grade de pe la noi, de-i scaparau ochii in cap mosului ca girofarul lui Aricel de pe logan. Dupa vreo trei zile, nea' Gogu facuse minuni cu batranica mea, m-a si taxat la sange dar cui in pasa cand ma gandeam cum o sa zbor cu vreo 70-80 la ora cum vazusem eu la tv.
Sa nu dezvalui acum chiar tot, din cartea pe care vreau sa o scriu, am inceput sa ies tot mai mult cu voi, sa-mi placa din ce in ce mai mult acest sport, sa reusesc sa-i intrec pe unii mai grasi, sa ma tin dupa altii mai neantrenati si sa ma uit lung dupa cei mai buni, ajungand in cele din urma, dupa ce am pedalat alaturi de Bogdan, Cristi, Ionut, Costel, Alex, Ener, Andrei si ceilalti sa ajung acum sa ies numai cu Contator, Critizotti, Wiggins, Piratul, Cipollini sau Hellboy.
In final, sa-mi explic si sanctiunea pe care mi-am aplicat-o. Eu sunt militar iar mistoul in armata e religie, insa nu toata lumea a avut tangenta cu bocancii si costumul de postav, lucru de care eu nu am tinut cont si l-am facut pe Bogdan franjuri doar pentru faptul ca a vrut intr-o zi sa stea mai la dos (desi o merita ca nici el nu e usa de biserica daca e sa facem glume). Mi-a parut rau apoi, am sters posturile si m-am autobanat pentru ca depasisem limta tocmai cu cel fara de care, probabil, nu ne-am fi cunoscut asa usor, cel care se agita cel mai mult sa iesim, sa facem echipament, sa ne legitimam, sa ne luam una, alta. Imi ridic acum sanctiunea, pentru ca avem de sarbatorit si cum eram nevorbit am scris un post cat pentru o saptamana.
Totusi, sa nu credeti ca am terminat, acesta este doar primul episod. Urmeaza: Constanta - Corbu - Sacele, prima tura cu furia galbena customizata by Nea Gogu Evil or Very Mad!

L.E. - drept dovada, uitati-va ce a facut Bogdan cat timp eu incercam sa-mi pun cenusa-n cap! Imi retrag cuvintele: bine i-am facut ca m-am luat de el =)). Recunosc ca m-am prapadit de ras la aroganta lui! Maine, cand se trezeste din betie ii spun si o vorba din batrani despre umor, alta data sa nu mai faca pe zmeul pe aici ca i-am sters posturile porcoase =)).

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Nici scorpionu in zilele lui de iluminare cand intra jupiter in fata lu saturn (ori invers) si se intampla nu stiu ce bombardare a pamantului cu particule nu a scris atat . La al 2 lea post astept varianta tiparita Smile

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Foarte frumoasa naratiunea Felipe. Se vede ca ai stat o saptamana pe tusa.
Eu zic sa te apuci sa scrii o carte. Nu glumesc. Bine, asta dupa ce agati bicicleta in cui.

Heinz 28

Heinz 28

Membru Incepator
Membru Incepator
Desi am intarziat destul (imi cer scuze),vreau sa urez LA MULTI ANI! CCT-ului.Sa fiti sanatosi,voiosi si la ture/competitii numerosi. \\m/
Sper sa ne revedem pe 1 mai cand intentionez o tura spre mare. Evil or Very Mad
Numai bine

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente