Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Constanta Cycling Team 2010 Update Empty Constanta Cycling Team 2010 Update Mar Iul 14, 2009 7:58 am1

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

Cam asta o sa arate pagina de start a Siteului ... o sa fie forum si portal ... sper sa am timp sa le termin pe toate ... pana la anu am timp

Puteti sa treceti cu mouse-ul peste imagine , este in flash si se comporta ca in realitate (dar nu are toate optiunile activate)

Astept propuneri !

http://www.constantacyclingteam.tk

Constanta Cycling Team 2010 Update Empty Re: Constanta Cycling Team 2010 Update Sam Iul 25, 2009 6:36 am2

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Foarte tare arata pagina ... sper sa nu`ti mai vina alte idei sa o schimbi ... ca mie imi place foarte mult ... rechinu` pare ca e in apa si se misca ... iar "pulsul" din "Constanta Cycling Team" pt mine reprezinta faptul ca biciclistii din Constanta sunt vii Very Happy ... A big UP from me an keep up the good work . Very Happy

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente