Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 6]

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Acest topic a fost deschis pentru a construi mai multi la un loc o comanda masiva pe BIKE 24, comanda in cadrul caruia, toti cei care doresc, sa poata avea acces la produse cicliste (piese de bicicleta, si acesorii) care au pretzuri de bun simtz; FARA a fi stanjeniti de costul mare de SHIPPING. Ca urmare fiecare isi poate pune ceva bani deoparte pana in Februarie, pe masura dorintelor fiecaruia de a avea, mai ales, consumabile de calitate la preturi de bazar pentru bicicletele noastre, dar si alte acesorii cum ar fi: echipamente originale, acesorii si lumini, rucsaci speciali de bicicleta (pt MTB), etc. etc. Va recomand sa ne strangem cat mai multi, si sa achizitionam cat mai multe piese in mod organizat, deoarece in acest fel "taxa pe prostie" va fi minima Wink ; neavand decat de beneficiat si nimik de pierdut ... numai de castigat. Am ales aceasta perioada de timp, pentru ca acum sunt lichidari de stocuri din sezoanele trecute, unde avem ocazia de a acapara piese de calitate ultra la pretz de chilipir Cool . Adresa siteului este:
Sosea:
http://www.bike24.com/1.php?content=12;navigation=1;promotion=7;menuid1=4;menuid2=0;pid=0;mid=0;pgc=0
MTB:
http://www.bike24.com/1.php?content=12;navigation=1;promotion=4;menuid1=2;menuid2=0;pid=0;mid=0;pgc=0
Echipamente:
http://www.bike24.com/1.php?content=12;navigation=1;promotion=1;menuid1=18;menuid2=0;pid=0;mid=0;pgc=0

P.S. Acestea fiind spuse sa curga dorintele ... \\m/

Ultima editare efectuata de catre Hellboy in Mier Dec 01, 2010 8:35 pm, editata de 3 ori

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Subiecte similare

-

reddit

Mesaj Sam Ian 08, 2011 4:31 pm Scris de veteranu

Mesaj Sam Ian 08, 2011 5:03 pm Scris de Ener

Cristizotti

Mesaj Sam Ian 08, 2011 6:06 pm Scris de Cristizotti

Ener a scris:Ce vreau eu sa comand sunt 63 euro.
Din pacate nu dispun de card.
Pai totalul este de 83 Euro

Mesaj Sam Ian 08, 2011 8:00 pm Scris de Ener

Ti-am trimis MP,maine sper sa iti dau banii.

Cristizotti

Mesaj Sam Ian 08, 2011 8:11 pm Scris de Cristizotti

Ok Ener. Ne auzim maine la telefon.
@Captain, vorbesti serios? Peticele alea ti le iau din bazar cu 5 lei. Trec oricum maine cu Filip pe la tine si mai vorbim.

LiveForCycling

Mesaj Dum Ian 09, 2011 5:44 am Scris de LiveForCycling

Ultremo nu sunt bune Ener , se duc repede si faci pana foarte repede . Ciotic are si nu este multumit de ele . Singurul plus care il au este greutatea dar de acolo incep problemele .

Costel

Mesaj Dum Ian 09, 2011 10:23 am Scris de Costel

Ultremo sunt cauciucuri de competitie, incearca Durano, producatorul spune ca rezista 10000km.

Cristizotti

Mesaj Dum Ian 09, 2011 11:47 am Scris de Cristizotti

Daca e vorba de cauciucuri Scwalbe Ultremo are intr-adevar Ciotic si dar e foarte multumit de ele. Au protectie excelenta antipana. Zicea ca nu poate sa bage boldul prin ele. A mers cu ele la Bega tur si ni le-a recomandat si noua, mai ales ca Filip facuse pana.
De baieuri nu situ

Mesaj Dum Ian 09, 2011 11:57 am Scris de Ener

Ma risc si le incerc,va spun si voua dupaia cum sunt.

veteranu

Mesaj Dum Ian 09, 2011 12:09 pm Scris de veteranu

Cristizotti a scris:
@Captain, vorbesti serios? Peticele alea ti le iau din bazar cu 5 lei.
Da ,vorbesc serios, si recomand si celor ce vor sa treaca pe tubeless. Nu se gasesc prin tara.
Fapt pt.care vreau 2 buc.
Pana la urma cine strage banii ?

Cristizotti

Mesaj Dum Ian 09, 2011 12:17 pm Scris de Cristizotti

Eu strang banii. O sa dau comanda azi si vedem ce total se strange. Nu am mai dat niciodata. Va anunt dupa ce dau comanda

Mesaj Dum Ian 09, 2011 12:40 pm Scris de Ener

Cristi te rog foarte important sa fie cele de 23-622.Pretul este pt o pereche 39,95e.

Cristizotti

Mesaj Dum Ian 09, 2011 12:41 pm Scris de Cristizotti

ok ener. n-am vazut eu bine

jonnyman

Mesaj Dum Ian 09, 2011 1:06 pm Scris de jonnyman

Nu stiu ce ati gasit voi mai ieftin. ca eu am gasit o gramada de piese mai scumpe sau la fel ca in tara.....nu vreau sa fac publicitate dar la playbike.ro se gasesc unele piese mai ieftine si au si ei o gramada de piese si biciclete, echipamente..etc.,...un exemplu concret il puteti gasii aici
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=18467;page=1;menu=1000,2,121;mid=0;pgc=0;orderby=2 si la playbike
http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=3194 lista poate continua.

Cristizotti

Mesaj Dum Ian 09, 2011 2:09 pm Scris de Cristizotti

Am trimis comanda. Nu mi-au acceptat plata cu cardul, probabil ca nu lucreaza cu carduri Visa sau nu stiu de ce. Am selectat plata cu numerar. Totalul comenzii este de 205.55 Eur din care transportul este 10 Euro. Nu m-au anuntat cum voi face plata, dar cica o sa mai primesc mailuri de la ei cu privire la plata. Deci adunati la valoarea pieselor fiecaruia dintre voi 3.33 Eur transportul. Dati-mi PM cu adresele voastre de mail ca sa va trimit factura. Va voi tine la curent cu toate mailurile pe care le voi mai primi referitor la comanda.

Costel

Mesaj Lun Ian 10, 2011 3:47 am Scris de Costel

Prin ordin de plata, asta inseamna 25 euro in plus pe care ii percepe banca pentru ordinele de plata externe.

LiveForCycling

Mesaj Lun Ian 10, 2011 7:18 am Scris de LiveForCycling

daca o mai fi 25 Smile

veteranu

Mesaj Lun Ian 10, 2011 11:57 am Scris de veteranu

Cristizotti a scris:Am trimis comanda. Deci adunati la valoarea pieselor fiecaruia dintre voi 3.33 Eur transportul.
Dar tu ai invatat la scoala numai impartirea ? de "regula de 3 simpli" n-ai auzit ?
Daca-mi luam si GPS ,imi convenea si mie sa platesc 3,33Euro...transportul

Cristizotti

Mesaj Lun Ian 10, 2011 12:31 pm Scris de Cristizotti

veteranu a scris:
Cristizotti a scris:Am trimis comanda. Deci adunati la valoarea pieselor fiecaruia dintre voi 3.33 Eur transportul.
Dar tu ai invatat la scoala numai impartirea ? de "regula de 3 simpli" n-ai auzit ?
Daca-mi luam si GPS ,imi convenea si mie sa platesc 3,33Euro...transportul
Transportul este la fel indiferent ca ai cumpara de 1 sau de 2.000 de Euro

Cristizotti

Mesaj Lun Ian 10, 2011 12:35 pm Scris de Cristizotti

Costel a scris:Prin ordin de plata, asta inseamna 25 euro in plus pe care ii percepe banca pentru ordinele de plata externe.

In cazul asta o sa mai incercam cu alt card.

Cristizotti

Mesaj Lun Ian 10, 2011 8:10 pm Scris de Cristizotti

In doua-trei zile o sa fac rost de un alt card. Voi incerca si cu ala si mai vedem

veteranu

Mesaj Lun Ian 10, 2011 9:24 pm Scris de veteranu

Cristizotti a scris:Transportul este la fel indiferent ca ai cumpara de 1 sau de 2.000 de Euro
Asta n-are nici o legatura cu ce am spus eu.
Eu as fi facut altfel, nu pt.bani ci din principiu : fiecare sa plateasca cheltuielile bancare/transport functie de valuarea cosului lui.

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Lun Ian 10, 2011 9:35 pm, editata de 1 ori

jonnyman

Mesaj Lun Ian 10, 2011 9:31 pm Scris de jonnyman

Corect si eu as fi facut altfel ....ala care face primul comanda plateste si transportul, restul primesc moca ....Smile)) =)) glumeam.

LiveForCycling

Mesaj Mar Ian 11, 2011 5:38 am Scris de LiveForCycling

Ce vrea Captain sa spuna ... nu ii mai luati bani fratilor ca are omu comanda cat 2 sticle de Cola .

veteranu

Mesaj Mar Ian 11, 2011 8:35 pm Scris de veteranu

La cati bani am cheltuit pe biciclele in ultimele 6 zile numai in banii astia nu stateam. Dar sunt om cu... principii si vreau ca si cei din jurul meu sa fie ca mine . Un defect , se pare...

LiveForCycling

Mesaj Mar Ian 11, 2011 8:38 pm Scris de LiveForCycling

lol! What a Face Laughing

Mesaj Sam Ian 15, 2011 7:21 pm Scris de micpitic

Cum a ramas?
Se mai face?
Daca nu ati trimis-o inca,vreau si eu ceva .

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 6]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | Sporturi si Pasiuni | Echitatie, Ciclism, Drumetii | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente