Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 6]

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Acest topic a fost deschis pentru a construi mai multi la un loc o comanda masiva pe BIKE 24, comanda in cadrul caruia, toti cei care doresc, sa poata avea acces la produse cicliste (piese de bicicleta, si acesorii) care au pretzuri de bun simtz; FARA a fi stanjeniti de costul mare de SHIPPING. Ca urmare fiecare isi poate pune ceva bani deoparte pana in Februarie, pe masura dorintelor fiecaruia de a avea, mai ales, consumabile de calitate la preturi de bazar pentru bicicletele noastre, dar si alte acesorii cum ar fi: echipamente originale, acesorii si lumini, rucsaci speciali de bicicleta (pt MTB), etc. etc. Va recomand sa ne strangem cat mai multi, si sa achizitionam cat mai multe piese in mod organizat, deoarece in acest fel "taxa pe prostie" va fi minima Wink ; neavand decat de beneficiat si nimik de pierdut ... numai de castigat. Am ales aceasta perioada de timp, pentru ca acum sunt lichidari de stocuri din sezoanele trecute, unde avem ocazia de a acapara piese de calitate ultra la pretz de chilipir Cool . Adresa siteului este:
Sosea:
http://www.bike24.com/1.php?content=12;navigation=1;promotion=7;menuid1=4;menuid2=0;pid=0;mid=0;pgc=0
MTB:
http://www.bike24.com/1.php?content=12;navigation=1;promotion=4;menuid1=2;menuid2=0;pid=0;mid=0;pgc=0
Echipamente:
http://www.bike24.com/1.php?content=12;navigation=1;promotion=1;menuid1=18;menuid2=0;pid=0;mid=0;pgc=0

P.S. Acestea fiind spuse sa curga dorintele ... \\m/

Ultima editare efectuata de catre Hellboy in Mier Dec 01, 2010 8:35 pm, editata de 3 ori

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Subiecte similare

-

reddit

Mesaj Mar Aug 31, 2010 2:54 pm Scris de totty86steaua

Eu o sa fac o comanda pe bike components in maxim 2 zile , daca mai vrea cineva ceva il pot astepta pentru a centraliza o comanda .

laurlook

Mesaj Sam Sept 18, 2010 4:32 pm Scris de laurlook

Se va face comanda pe bikecomponents.de, pana la sfarsitul lunii sau poate mai devreme. Ganditi-va daca aveti nevoie de ceva de acolo....

Scorpionul

Mesaj Mar Noi 30, 2010 8:42 pm Scris de Scorpionul

Legat de initierea unei noi comenzi pe bike componentz, e cineva interesat pana in februarie marie, data comenzii ??? Astept idei Smile

mihai_ct

Mesaj Mar Noi 30, 2010 10:24 pm Scris de mihai_ct

Ar fi unu ...

Scorpionul

Mesaj Mar Noi 30, 2010 10:29 pm Scris de Scorpionul

Asa zic si eu, ar mai fi inca unu ... Pisicutzul de la club.

Mesaj Mier Dec 01, 2010 5:45 am Scris de micpitic

Daca e prin februarie sau martie,ma bag si eu.

Cristizotti

Mesaj Mier Dec 01, 2010 11:53 am Scris de Cristizotti

si eu sunt interesat prin ianuarie-februarie

Scorpionul

Mesaj Mier Dec 01, 2010 8:38 pm Scris de Scorpionul

E perfect atunci, sa isi faca fiecare deja perspectivele de "planing" pentru comanda, ca sa ne orientam mai usor. Oricum nu e graba, e timp ;)

Cristizotti

Mesaj Dum Ian 02, 2011 7:21 pm Scris de Cristizotti

Intentionez sa dau comanda la inceputul acestei luni, pana pe 10 cred. Mai vrea cineva sa mi se alature?

Mesaj Lun Ian 03, 2011 12:26 am Scris de Ener

As fi si eu interesat de cateceva de pe site.Sper sa fac rost de bani zilele astea si te anunt.

veteranu

Mesaj Lun Ian 03, 2011 11:51 am Scris de veteranu

Si eu ! dar stati sa studiez site-ul.

Serban

Mesaj Lun Ian 03, 2011 5:28 pm Scris de Serban

Triton, de ce nu te misti sa aduci tu comenzile astea?
mie mi-ar placea sa bag banu' intr-un magazin autohton/local, ca doar magazinele astea vor sustine pe viitor miscarea ciclo din CT

Marusone

Mesaj Lun Ian 03, 2011 5:48 pm Scris de Marusone

Serban, treaba nu-i asa usoara cu Tritonul...nu au asa multi bani de investit in piese...si chiar de ar avea cand i-ar recupera? ti se pare ca suntem asa de multi impatimiti ai bicicletei in C-ta, incat sa cumpere majoritatea piese de calitate, care fie vorba intre noi, costa... suntem cativa care cumpara piese foarte bune, de top si bune adica sub top gama inferioara sau hai sa zicem ca mai merge si un loc 3 asa...in rest...can can! calitatea costa! de aia se prefera comenzile din Germania...suntem cativa, ne combinam la transport si iese si mai ieftin...aia s-au specializat au si ce nu-ti trece prin cap legat de biciclete, vorba aia comanda de la ei aproape intreaga Europa, ce nu gasesti in tara ta te duci acolo, si-au facut fondurile necesare pt a investi in orice tine mai ales de biciclete ...cam asta e! plus ca, sunt situatii cand e si mai ieftin decat la noi, chiar la piese de top!

Serban

Mesaj Lun Ian 03, 2011 7:59 pm Scris de Serban

sunt sigur ca Triton gaseste o solutie astfel incat toata marfa sa treaca prin ei, tu (consumator final) sa nu platesti mai mult decat daca ai comanda de la ei, toata lumea in avantaj....

veteranu

Mesaj Mier Ian 05, 2011 10:13 am Scris de veteranu

Eu m-am hotarat, ma anuntati cine strange banii si face comanda.

Mesaj Mier Ian 05, 2011 3:00 pm Scris de Ener

Si eu sunt hotarat.

Marusone

Mesaj Mier Ian 05, 2011 3:45 pm Scris de Marusone

hmm...pana la urma unde se face comanda la bike 24 sau bikecomponents? ca vad mai sus acolo adresele de la bike 24....deci?

Cristizotti

Mesaj Mier Ian 05, 2011 4:14 pm Scris de Cristizotti

bikecomponents

Mesaj Joi Ian 06, 2011 12:05 pm Scris de Ener

Am si eu de cumparat ceva de pe site,cand incepeti sa dati comanda?

Cristizotti

Mesaj Joi Ian 06, 2011 1:58 pm Scris de Cristizotti

O sa anunt inainte de a da comanda

Cristizotti

Mesaj Vin Ian 07, 2011 6:43 pm Scris de Cristizotti

Gata si la mine. Mai asteptam pe cineva?
Daca nu, sa zica cine se ofera sa puna cardul la bataie.
Daca nu se ofera nimeni il pun eu. Spuneti fiecare valoarea comenzii ca sa vad ce suma se strange

Mesaj Vin Ian 07, 2011 8:32 pm Scris de Ener

Ce vreau eu sa comand sunt 63 euro.
Din pacate nu dispun de card.

Cristizotti

Mesaj Sam Ian 08, 2011 7:21 am Scris de Cristizotti

baga linkul

Cristizotti

Mesaj Sam Ian 08, 2011 7:23 am Scris de Cristizotti

LiveForCycling

Mesaj Sam Ian 08, 2011 7:30 am Scris de LiveForCycling

E grea pipa , greutatile alea sunt la misto acolo ... cum dracu una de 90 sa fie la fel cu una de 110

veteranu

Mesaj Sam Ian 08, 2011 4:31 pm Scris de veteranu

Mesaj Sam Ian 08, 2011 5:03 pm Scris de Ener

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 6]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente