Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 7 din 15]

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mier Mai 23, 2012 3:13 pm151

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
bine ca aveti voi timp sa iesiti....eu o sa fiu la maritimo neantrenat si tot o sa am loc pe podium affraid
munca imi ocupa foarte mult timp !!!

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Mai 24, 2012 8:04 am152

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
pana la urma am parcat in mamaia, m-am schimbat in masina si am tras tare cu baietii mari Smile 32 km cu avs de 32km/h uraaa cheers

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Mai 24, 2012 1:44 pm153

Andrei

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
Trage tare, sa ma tii la plasa in cupa. Daca urci pe podium, fiind in spatele tau, pot spera cel putin la un loc 4. Very Happy

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Mai 24, 2012 4:17 pm154

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
bobby32 a scris:bine ca aveti voi timp sa iesiti....eu o sa fiu la maritimo neantrenat si tot o sa am loc pe podium affraid
munca imi ocupa foarte mult timp !!!

Lasa vraja....cine merge la serviciu de la Navodari la Bila pe bicicleta ???? Adversarilor le sunt studiate miscarile incepand cu primele ore ale diminetii Very Happy

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Mai 24, 2012 6:34 pm155

Andrei

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
Unii ingrasa porcul in ajun... Wink
Laur, din cate vad eu, tu participi la sectiunea de 26 iar noi la cea de 28. Sau te-ai razgandit?

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Vin Mai 25, 2012 5:47 am156

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Securistilor Smile)) ... mai bine pregatiti pelerinele pentru Midnight Bike .

Poate va intrece pe toti Super Titi Smile , a trecut pe la magazin sa isi anunte prezenta

http://www.constantacyclingteam.tk

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Vin Mai 25, 2012 6:11 am157

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Dau din casa: Super Titi alearga pe roti de 26''!!!

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Vin Mai 25, 2012 6:48 am158

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
@laur: am mers binisor in dimineata aia...cu frica de ploaie dar am reusit
@andrei: vrei tu sa te tin la plasa..ca sunt mare si iti e bine,nu? Laughing
@lfc: am pelerina cu ford Smile) adu-mi un sticker mare cu CCT si il aplicam la fata locului
@dan: hai cu e-mailul ca nu vreau sa raman fara bicicleta..foarte mult cheers

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Lun Iun 04, 2012 1:52 pm159

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 283-20

"mosul"

Membru Veteran
Membru Veteran
Cineva pe Mamaia in seara asta la niste ture, dupa 17.00?

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 05, 2012 6:52 am160

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Diseara dupa 18:00 sunt in Mamaia .

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 05, 2012 10:11 am161

Andrei

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
Si eu, si eu, si eu!!! bounce

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 05, 2012 10:21 am162

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
o sa fiu si eu prezent astazi 5 iunie in mamaia..ca am luat teapa mare cu ceata de dimineata...trebuia sa vin pe bicicleta direct...

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 05, 2012 10:31 am163

Dany

Dany

Team President

pai hai ca nu mai ies acum si ne vedem in Mamaia.

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 05, 2012 2:28 pm164

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
ce ora?

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 05, 2012 2:44 pm165

Andrei

Andrei

Forum Legend
Forum Legend
Pai eu ma imbrac si ies. Ne vedem acolo, in Mamaia, pe sosea.

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 07, 2012 8:26 am166

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Diseara de la 18:00 sunt in Mamaia , rulaj .

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 07, 2012 1:00 pm167

preotul76

preotul76

Membru Incepator
Membru Incepator
ora 17 Mamaia,rulaj! Very Happy

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 07, 2012 2:18 pm168

Dany

Dany

Team President

si eu
dupa 18.00 in Mamaia...... ce rulaj? fuuuuuga frateeee si maine la fel si sambata rulaj pt Enisala Event!!!!

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Vin Iun 08, 2012 8:13 am169

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Astazi la 18:00 ne vedem la Custom Bike pentru un M.K.

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Lun Iun 11, 2012 5:48 am170

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
In seara aceasta la 18:00 ne vedem in Mamaia ... daca avem timp tragem un MK sau Eforie .

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Lun Iun 11, 2012 10:30 am171

Dany

Dany

Team President

un costinesti la aceeasi ora si ne vedem la casa de cultura?
venim cu vant de spate la fel ca ieri:)). ?

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Lun Iun 11, 2012 12:43 pm172

Dany

Dany

Team President

la solicitarea mai multor persoane...ramane pe maine la aceeasi ora, probabil si aceeasi destinatie.

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Mar Iun 12, 2012 5:17 am173

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Deci , astazi 12 Iunie , Casa de Cultura , ora 18:00 . Traseu Constanta - Costinesti .

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 14, 2012 10:20 am174

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Diseara la 22 cu Dany si Flavius (Preotu76) prin Mamaia ... pe racoare Smile

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 14, 2012 1:07 pm175

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
eu ziceam un 19.00

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 14, 2012 1:24 pm176

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
dar daca nu se poate merge si un 22, dar e mai nasol pe intuneric..

Ture in cursul saptamanii - Pagina 7 Empty Re: Ture in cursul saptamanii Joi Iun 14, 2012 1:26 pm177

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
eu imi iau portia de pedalat spre casa de la munca
la ora 22 nu e intuneric in mamaia, daca acolo mergeti...
da, mario, m-ai sunat dar nu am putut sa iti raspund..te sun eu acum..

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 7 din 15]

Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente