Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 6:48 am26

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
ce imi place mie mai mult la un concurs...o catarare in plus Cool
aveti nevoie de ajutor pentru pregatirile finale?

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 6:54 am27

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Daca ai putea sa vi duminica pe la 08 pe traseu pentru ultimele pregatiri ar fi perfect , inca nu stiu exact pe cine contez de la ora aceea .

http://www.constantacyclingteam.tk

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 7:17 am28

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
o sa fiu acolo...daca e uscat pe jos vin direct pe bicicleta

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 12:20 pm29

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Şi eu

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 5:43 pm30

Fliperian

Fliperian

Membru Incepator
Membru Incepator
Noi astia din afara cct-ului, putem participa?

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 5:49 pm31

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
...acest eveniment intre prieteni si intre simpatizantii CCT ...

Toata lumea Smile

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 5:50 pm32

Fliperian

Fliperian

Membru Incepator
Membru Incepator
Atunci, tineti-va bine...ne vedem acolo.

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 20, 2012 8:31 pm33

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

ne vedem de la 08.00

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Dum Apr 22, 2012 9:23 am34

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
sa vedeti ce s-a intamplat aseara in constanta: ma duceam spre casa linistit cand de odata un auto buz plin de femei m-a strigat.Am oprit sa vad ce se intampla si ...am ramas cu ele..SCUZE CA NU AM AJUS LA CONCURS!!

INDURARE!INDURARE!INDURARE!

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Dum Apr 22, 2012 2:52 pm35

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
EGOISTULE....!!! sa dea norocul peste tine si data viitoare sa opreasca un autobuz plin cu " bulangi"

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Mar Apr 24, 2012 9:23 am36

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Mar Apr 24, 2012 11:59 am37

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
misto pozele- Bv fotografule, poate te angajez si la nunta mea:)

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Mar Apr 24, 2012 5:28 pm38

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsJXuRVuWSr0dExtRWVVWklLYjZFZ24xdEhhUXExMVE

Clasamentul , cine nu apare nu a facut mai mult de 5 ture ori a abandonat .

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Mier Apr 25, 2012 8:28 am39

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Multumim si la mai multe!!

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Mier Apr 25, 2012 2:16 pm40

catalin

catalin

Membru Incepator
Membru Incepator
Frumos evenimentul. Si locatia si vremea. Pentru o prima participare, pt. mine, sper ca nu am incurcat prea mult adevratii concurenti.A durat ceva pana m am prins cine dupa cine fuge. Very Happy

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Joi Apr 26, 2012 9:15 am41

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Vom mai face unul , peste 3 luni (pe 27 Mai este Cupa Maritimo). Astept confirmare sa folosesc o locatie inedita Surprised , pentru ca vara nu mai merge pe plaja .

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Joi Apr 26, 2012 9:22 am42

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
3 luni sau 3 saptamani ? Shocked

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Joi Apr 26, 2012 9:45 am43

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
3 luni , pe 27 mai este Cupa Maritimo ... o luna pauza sa il pun la punct si in Iulie ii dam drumul . De aceasta data sper sa il facem si cu podium si niste premii simbolice . Dupa o sa fie History Race II Smile , pe la sf lui septembrie .

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Joi Apr 26, 2012 1:44 pm44

Fliperian

Fliperian

Membru Incepator
Membru Incepator
Una dintre cele mai bune locatii pentru un concurs, este in Cumpana, de-a lungul canalului Dunare - Marea Neagra. Fac des trasee in zona, si pot spune ca peisajul este superb, diferente de nivel variabile, curbe, urcari, coborari tehnice. Se merge pe pamant, pietris, podeturi. Avantajul este ca poti face o singura tura care sa treaca si de 30 km. O sa incerc sambata sa fac o iesire pentru a face si niste poze.

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Joi Apr 26, 2012 8:57 pm45

catalin

catalin

Membru Incepator
Membru Incepator
Un traseu care merita facut este in rezervatia MUNTII MACIN, este putin cam departe si nu stiu daca se paote organiza ceva pe acolo,dar, merita sa faci o plimbare de cateva ore pe platourile din jur sau prin padure.Drumul este pietruit si nu vezi decat din loc in loc panouri ATENTIE ANIMALE SALBATICE.

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 27, 2012 10:43 am46

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
catalin a scris:Un traseu care merita facut este in rezervatia MUNTII MACIN
Daca ai facut astfel de trasee in muntii Dobrogei punele pe bikemap.net. Suntem interesati !

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 27, 2012 11:31 am47

bobby32

Forum Legend
Forum Legend
locatie in zona navodari cunoscuta de majoritatea dintre noi - pe malul lacului tasaul spre sibioara - merita un traseu pt un XC

Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) - Pagina 2 Empty Re: Cupa Constanta Cycling Team (la MTB) Vin Apr 27, 2012 10:01 pm48

catalin

catalin

Membru Incepator
Membru Incepator
Traseele nu le ma facut pe bicicleta pt. ca nu am avut cu cine. Am intrat cu masina pana unde am simtit ca incepe sa se rupa in 2 si doar mi am imaginat ce frumos ar fi cu o bicicleta pe acolo. Dar cand mai ajung pe acolo in plimbare promit ca fac poze si incerc sa schitez si ceva trasee. Am incercat in schimb o plimbare prin zona localitatii GRECI, dar conditia fizica....., m a convins sa stau mai degraba la un gratar. Embarassed

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente