Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Lun Mai 11, 2009 8:14 pm26

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
eu nu mai sunt de acord cu sloganul acela "hai cu noi pe bicicleta".,ar fi valabil pt oamenii care ies la plimbare pe jos..care din cate am vazut sunt putin impresionabili..
..daca ne facem cunoscuti ar fi bine sa ne adresam tot celor de pe biciclete..pentru inceput.

imi sustin parerea prin 2 situatii:
am oprit cateva fete pe role si le-am zis daca ar vrea sasi ia bicicleta caci suntem mai multi care practicam acest sport si poate fi mai placut decat mersul pe niste role...si s-au uitat cam patrat la mine..

apoi un cuplu tanar...ea pe role, el in alergare...le-am dat o idee sa-si ia macar el bici...si nu au fost nicidecum incantati Smile) asa ca...cel mai bine cred eu ca ar trebui sa vbim tot cu biciclisti..

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Lun Mai 11, 2009 8:26 pm27

LiveForCycling

Administrator
Administrator
:-j ... sa punem un om sa te insoteasca sa nu gasesti vreunu "trezit cu fata la perna" , alea cu rolele lasa ca stiu eu ce cauta pe role in Mamaia Wink , daca nu ii vezi pe bicla nici nu are rost sa incerci ... majoritatea decat sa dea bani pe o bicla mai bine isi cumpara lanturi de aur , haine ori mobile sa se dea mari la cunoscuti ... asta e mentalitatea la noi ... atata Taraf , diaconescu , acces direct si alte emisiuni/posturi de acest incep sa isi spuna cuvantul ... si parintii sunt de vina ca de la ei incepe treaba ... daca il ti pe unu numai in Guta junat' de viata ce vrei de la el ...
Eu zic ca se potriveste sloganul , pana la urma ... trebuie sa mearga pe bicicleta cu noi , daca tu vrei eu il schimb ... spunemi cum vrei sa apara si fac modificarea

http://www.constantacyclingteam.tk

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Lun Mai 11, 2009 8:45 pm28

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
doar cu acordul tau....Smile voi schimba un pic cartonasele pe care le voi imparti eu in weekend...

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Lun Mai 11, 2009 8:47 pm29

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
nici o prob , poti sa faci ce modificari crezi ca sunt necesare Smile

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Mar Mai 12, 2009 6:04 am30

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Eu il iau asa cum e , sa vad cum iese acum pe imprimanta Wink

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Mar Mai 12, 2009 6:48 am31

vieru_dhan

vieru_dhan

Membru Avansat
Membru Avansat
Hai si la mai multe iesiri pana in iulie, asa lejereanu, la corbu la vadu eventual...ms rodika pentru ca mi-ai spus de acest forum

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Mar Mai 12, 2009 7:05 am32

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
pai eu sunt de acord , Sambata sunt liber (daca tot nu mai plecam spre Adamclisi), un Corbu eu zic ca este de ajuns pentru majoritatea ... daca vreti mai mult mergem mai mult , voi decideti.

Plimbare duminica 10 mai 09 - Pagina 2 Empty Re: Plimbare duminica 10 mai 09 Mar Mai 12, 2009 7:17 am33

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Welcome Dhan!
eu sambata ies pe la 5 in mamaia..sa impart fluturasi Smile
pt duminica inca nu se stie..poate ne strangem cativa mai incepatori asa..sa mergem spre o destinatie exotica..Wink

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente