ionut
Membru IncepatorCADRU GIANT NRS AIR FULLSUSPENSION CARBON
MARIME: L
DIMENSIUNE DIAMETRU TIJA SA: 27.2mm
STARE: FOARTE BUNA
INCLUDE: - AMORTIZOR 165MM DT SWISS XM180
LOCKOUT (cu posibilitate de montare remote pe ghidon)
GREUTATE: 177 g
- CUVETE INTEGRATE FSA
- COLIER TIJA SA
GREUTATE CADRU : 2400 g (CU SHOCK-UL MONTAT)
POZE:https://picasaweb.google.com/110534814405593521368/CADRUGIANTNRSAIRCARBON
OBS: - Cadrul este mare pentru inaltimea mea iar pe distante lungi am dureri mari cu spatele. Motiv pentru care mi-am luat un cadru marimea M iar pe acesta l-am scos la vanzare. Este un cadru foarte fiabil, rigid pe catarari si foarte confortabil si performant pe coborari datorita shockului xm180. A fost pastrat in conditii impecabile si folosit fara nici un accident. Cadrul prezinta usoare zgarieturi superficiale, la nivelul sticker-elor, din transport si depozitare. Shockul este cumparat recent pentru performante, lockout si greutatea redusa.
- pret 2700 lei
- POT OFERI CADRUL FARA SHOCK....PRETUL: 1700 LEI
PRETURILE SUNT USOR NEGOCIABILE.
MARIME: L
DIMENSIUNE DIAMETRU TIJA SA: 27.2mm
STARE: FOARTE BUNA
INCLUDE: - AMORTIZOR 165MM DT SWISS XM180
LOCKOUT (cu posibilitate de montare remote pe ghidon)
GREUTATE: 177 g
- CUVETE INTEGRATE FSA
- COLIER TIJA SA
GREUTATE CADRU : 2400 g (CU SHOCK-UL MONTAT)
POZE:https://picasaweb.google.com/110534814405593521368/CADRUGIANTNRSAIRCARBON
OBS: - Cadrul este mare pentru inaltimea mea iar pe distante lungi am dureri mari cu spatele. Motiv pentru care mi-am luat un cadru marimea M iar pe acesta l-am scos la vanzare. Este un cadru foarte fiabil, rigid pe catarari si foarte confortabil si performant pe coborari datorita shockului xm180. A fost pastrat in conditii impecabile si folosit fara nici un accident. Cadrul prezinta usoare zgarieturi superficiale, la nivelul sticker-elor, din transport si depozitare. Shockul este cumparat recent pentru performante, lockout si greutatea redusa.
- pret 2700 lei
- POT OFERI CADRUL FARA SHOCK....PRETUL: 1700 LEI
PRETURILE SUNT USOR NEGOCIABILE.
Niciun comentariu.