Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Şi uite aşa am mai agăugat eu trei posturi la numărul mare de posturi pe care îl înregistrez! În loc sa ies dracului pe şosea şi să dau la pedale sau să mă bălăcesc de la Scandinavia pân' la Pinguin!

Cipollini

di Constanza
In momentul in care ma jucam cu banda intre gardurile jandarmeriei, cu Scorpionul, am ajuns la "butoaie" unde s'a terminat rola! Am solicitat alta rola si am continuat drumul pana la utimul giratoriu. La 09:30 cand am trecut pe la "butoaie" nu erau cele 2 (doua) conuri in drum. Acestea fiind plantate de un luminat ceva mai tarziu. Noua ni s'a spus: "Stati la capat!"
Lipsa de comunicare... nu a furat nimeni nimic. Suntem cu totii sportivi amatori, nu ne "jucam" triatlon la palmares, e tarziu si ma duc sa fac nani!
Hai sa inchidem topicul asta ca deja e troll'eala!

Cipollini

Cipollini

di Constanza
P.S. MIhai ai grija ca folosesti posturi consecutive. Foloseste "EDIT" si nu umple pagini de dragul de a face numar de postari!

Ultima editare efectuata de catre Cipollini in Lun Sept 19, 2011 6:58 pm, editata de 1 ori

Cipollini

Cipollini

di Constanza
S'a inteles?

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
ia hai....acum treci pe sosea, 40 km, baga 50 flotari si 10 km alergare, dar intorci la butoaie, eu cu Cipollini iti dam voie! EXECUTAREA! si maine dimineata ai alarma la 5.30 si la 6.00 esti in apa !

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
S-a notat Cipo! Roger Marius! Încă un post!! Incep executarea!
Pot sa incep cu care proba vreau eu? La dracu iar am postat consecutiv! (nu mai e cazul) Promit ca dublez si fac proba olimpica!

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
mihai_ct a scris:Sa dea dracu da mult am mai scris, Scorpioane pazea ca te intrec!
Nu sufar de criza de personalitate pe forum Wink

Cipollini a scris:Hai sa inchidem topicul asta ca deja e troll'eala!
Este o idee buna. Totusi, din punctul meu de vedere, il mai las un timp deschis ca-mi place Balcaniada, atata timp cat e in limita bunului simt Cool Pe de alta parte mai vreau macar un replay de la Whynot (ce nume, nu vrei sa-l schimbi?) sa vad de ce ne abordeaza la modul asta fara a avea toate datele problemei. poate imi explica mie.
Desi s-ar putea sa ma razgandesc Very Happy

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Desi nu sunt adeptul zicalei "vorba lunga saracia omului" cred ca s-au spus destule aici sa mai continuam. Nu astept de la Iulian replica sa. Are tot dreptul sa condamne ce a fost facut gresit la concurs. Doar ca exprimarea este poate cam dura.
Vreau sa aiau asupra mea toata polemica asta si sper sa ne putem revedea la iesiri asfalt si sa ne strangem mana.
Eu unul am puterea sa inteleg un om care greseste. Cu siguranta ca si Iulian este la fel de puternic.
O seara placuta si sper ca v-a placut emisiunea.Smile
PS.: ca pedeapsa la greseala facuta, de azi inainte cand mai ies la ture in Mamaia voi intoarce doar la Butoaie sa imi intre bine in cap unde era marcata (sau nu ) intoarcerea cu pricina.

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Asa ceva

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Felicitari baietilor pentru emisiune, dar, exista un dar, trea sa dati sfara'n tara sa stie toata suflarea constanteana ca apareti la Neptun.

Nici eu nu o sa intorc la Butoaie.

Dany

Dany

Team President

Am vazut cu placere clipul pus de tine Mihai. Am surprins insa un concurent care la alergare a intors mai devreme. Doar ca la cati sportivi erau nu i-am citit bine numarul 8888 sau 88888. Sunt ironic si nu bine.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
7h 31 min, asta e Iron Man. M-am uitat si la switch-uri. Cum a trecut de pe bicicleta in alergare, etc; cum preia schimbul de haine etc, cum preia suplimentele nutritive in timpul concursului. Stiti ce zic, hai ne apucam de altceva Laughing

P.S. "Fraza de mai sus e un Pamflet, si tr tratata ca atare."

https://www.facebook.com/groups/189264241714779
maryus

maryus

Membru Incepator
Membru Incepator
Salutare colegi! Iuhuu...asta-i primul meu post aici Smile
Mi-am facut cont special pt a va spune ca am facut la alergare jumate+1tura si sunt pe locul 5 la Amatori Master. Mai stiu ca locul 4, locul 6 si 7 au facut si ei la fel. Nu vreau sa sune ca o para de sifon: sunt sigur ca ar recunoaste si ei oricand. Eu am alergat cu 4'29''/k asa ca pot aproxima usor cat as fi scos dc faceam turele ambele intregi sau ambele scurte.

BANNED

BANNED

Membru Incepator
Membru Incepator
Multumesc Marius, dai dovada de caracter.
maryus a scris: Smile
sunt sigur ca ar recunoaste si ei oricand.
Lista ramane deschisa.

1 Claudiu Radu 88
2 Marga Radu Costin 71- 1 tura scurta
3 Grigorescu Filip Ilie 80
4 Szikszai Janos Bruno 72
5 Dragu Marius 84 - 1 tura scurta
6 Dobre Laurentiu Marin 74
7 Dragos Barbulescu 79
8 Vasile Dan Catalin 77
9 Ciocan Andrei 76
10 Vasile Sabin 82- 2 ture lungi
11 Michal Jezewski 85
12 Dideanu Iulian 78- 2 ture lungi
13 Bituleanu Emilian 83
14 Houge Tom George 86- 2 ture lungi
15 Ion Dragos 100- 2 ture lungi
16 Tutuianu Ion Dan 70

Amatori
Loc Nume Nr conc
1 Doicescu Cristian 81
2 Anton Mihai 89
3 Bornaz Cristian 75- 2 ture lungi
4 Michal Jezewski 87

Dany

Dany

Team President

CLAUDIU RADU - 2 TURE SCURTE.
GRIGORESCU FILIP - 1 TURA SCURTA
BRUNO SZIZKAY - 1 TURA SCURTA

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Eu 1 tura scurta. Very Happy

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente