Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 6:36 am76

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

stim ca a terminat si nr 55, incurajat de organizatori, felicitari lui pentru hotararea de a termina traseul. vom completa si rezultatele finale.

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 12:10 pm77

Cipollini

di Constanza

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 12:36 pm78

Cipollini

Cipollini

di Constanza

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 1:11 pm79

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
frumoase pozele! bravo!

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 1:32 pm80

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Se pare ca durerea din mana dreapta cu care am mers vreo 2 ture este o fisura de metacarpien . I'm out a few weeks .

http://www.constantacyclingteam.tk

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 3:02 pm81

BigMig

BigMig

Membru Incepator
Membru Incepator
E de bine, venim si la primavara.
Daca pustoaica cea mica de pe locul 3 era a Veteranului atunci il felicit pentru ca a stiut sa-i starneasca pasiune pentru sportul asta.

Of topic: La Criteriul juniorilor am vazut ca duminica este si cursa de amatori. Stiti ceva de ea, (ora, distanta) sunt in zona ptr triatlonul de sambata si as veni si acolo.

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 3:36 pm82

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Bine ca mi ai adus aminte ca uitasem, o sa fac un topic special cu treaba asta .

Da , era a Veteranului Smile

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 3:44 pm83

micpitic

Super Member
Super Member

http://micpitic.blogspot.com

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Lun Aug 29, 2011 5:33 pm84

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mar Aug 30, 2011 11:49 am85

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Ca simplu participant la concurs, fara sa am vreo treaba cu organizarea, consider ca a fost un eveniment foarte bine pregatit pentru o prima editie, traseu excelent marcat, voluntari suficienti pe traseu si bine instruiti, premii frumoase, atmosfera palcuta. Sper ca acest concurs sa aiba continuitate iar daca se vor mai implica mai multi sponsori va fi un castig suplimentar.
Pozele facute de MicPitic sunt absolut dementiale - opere de arta ... in plus, nu am atatea poze cu mine nici de la propria nunta ... Felicitari pentru implicare atat lui cat si celorlalti sustinatori si admiratori ai CCT.
Nu in ultimul rand felicitari celor de la Triton pentru faptul ca au facut posibila organizarea acestui eveniment sportiv.

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mar Aug 30, 2011 12:29 pm86

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
BigMig a scris:E de bine, venim si la primavara.
Multumim de apreceri dar am vrea si feedback-ul negativ. Pana acum am notat urmatorele:
1.LIPSA APEI. In afara de punctul de alimentare va fi nevoie de apa la Sosire si la "2 Iepurasi".
2. Organizarea proasta de la inscriere. Acum stim exact unde s-a gresit si ce trebuie sa facem.
3. Pe traseul din apropierea satului trebuiesc mai multi oameni de ordine pentru preintampinarea schimbarii semnelor de catre rauvoitori.
4. Oamenii de ordine aflati pt. prima oara la un astfel de eveniment trebuiau instruiti ca pe langa aratarea drumului de urmat sa si incurajeze concurentii (vina mea exclusiva).

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mar Aug 30, 2011 4:06 pm87

micpitic

Super Member
Super Member
Multumesc frumos Filip. O paret sunt facute de mine si o parte de prietena mea Diana

http://micpitic.blogspot.com

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mar Aug 30, 2011 8:34 pm88

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Felipe a scris:in plus, nu am atatea poze cu mine nici de la propria nunta ...

Eu vreau sa vad poza cu tine cand aveai 20 de ani Smile

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mier Aug 31, 2011 8:33 am89

BigMig

BigMig

Membru Incepator
Membru Incepator
Multumim de apreceri dar am vrea si feedback-ul negativ
Cu toate ca au fost cipuri au fost probleme in alcatuirea clasamentului.
Chiar daca eram locul 1 la categorie nu apaream nicaieri in clasamentul afisat initial, noroc ca mi-a atras atentia cineva in timp ce eu asteptam linistit festivitatea de premiere.
Am fost la contestatii si i-am amenintat ca-l chem pe Capitain care poate confirma timpul meu. Very Happy
E curios ca nu apaream nici pe foile de cronometraj manual. Au gasit ,zic ei, o pagina in laptop pe care o sarisera.
Oricum ,asta nu cred ca tine de voi.

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mier Aug 31, 2011 9:18 am90

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
LiveForCycling a scris:Eu vreau sa vad poza cu tine cand aveai 20 de ani Smile
Pai la 20 de ani aveam optimismul lui Cristi Ciotic, fizicul lui Cipollini, ambitia lui Critizotti si forta ta, intre timp am mai luat-o pe aratura ... am ajuns un batranel cu toane, ursuz si infumurat ... in plus, fac si nasole daca cineva imi spune cum sunt ...
Referitor la concurs, dupa parerea mea, ar fi fost bine sa fie diferentiate (colorate) numerele in functie de traseu. E adevarat ca la elite au fost doar 7 speriati dar pe viitor ... desi, raman la prerea ca nu se justifica o categorie de Elite separat, pentru ca vorbim de elitele (sportivi legitimati la FRCT) de la sosea care alearga la mtb, ori eu cred ca Maus, Sarosi, Gustav, Rares Manea, Ujfalvy si multi altii sunt de 10X mai elite ca mine, au sponsori, biciclete, suport tehnic si alearga in concursuri internationale, cu numai la manelica. Mai potrivit cred ca ar fi doua trasee: scurt (doua ture) si lung (trei ture), numai ca se cam dubleaza valoarea premiilor, insa daca vor mai veni si alti sponsori, sa nu mai suporte Tritonul 90% din costuri, cred ca s-ar putea face.
Foarte buna insa ideea cu doar doua categorii la fete: mai mult decat suficient.

Babadag XC 2011 - Pagina 4 Empty Re: Babadag XC 2011 Mier Aug 31, 2011 7:54 pm91

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

eu cred ca avem multe de invatat din ce a fost anul asta la BBDG.
un nucleu mai mare, mai unit de cunoscatori, atragerea mai multor sponsori vor face pe viitor, daca vom mai organiza un concurs, cheia succesului.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 4 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente