LiveForCycling a scris:Eu vreau sa vad poza cu tine cand aveai 20 de ani
Pai la 20 de ani aveam optimismul lui Cristi Ciotic, fizicul lui Cipollini, ambitia lui Critizotti si forta ta, intre timp am mai luat-o pe aratura ... am ajuns un batranel cu toane, ursuz si infumurat ... in plus, fac si nasole daca cineva imi spune cum sunt ...
Referitor la concurs, dupa parerea mea, ar fi fost bine sa fie diferentiate (colorate) numerele in functie de traseu. E adevarat ca la elite au fost doar 7 speriati dar pe viitor ... desi, raman la prerea ca nu se justifica o categorie de Elite separat, pentru ca vorbim de elitele (sportivi legitimati la FRCT) de la sosea care alearga la mtb, ori eu cred ca Maus, Sarosi, Gustav, Rares Manea, Ujfalvy si multi altii sunt de 10X mai elite ca mine, au sponsori, biciclete, suport tehnic si alearga in concursuri internationale, cu numai la manelica. Mai potrivit cred ca ar fi doua trasee: scurt (doua ture) si lung (trei ture), numai ca se cam dubleaza valoarea premiilor, insa daca vor mai veni si alti sponsori, sa nu mai suporte Tritonul 90% din costuri, cred ca s-ar putea face.
Foarte buna insa ideea cu doar doua categorii la fete: mai mult decat suficient.