Scorpionul
Lord of the Stuffrodika.joli a scris:
PS: Capi are coloranti, adaos de zahar..si alte minuni deci ori cola ori sucu ala..tot in aceeasi barca esti;))
Capy mai are un colorant si niste zahar; pe cand Cola are acid fosforic, otrava COLA care e celebra, si cofeine si astea nu sunt singurele. Iar zaharul nu e asa nasol pe cat crede lumea, e bun mai ales la efort, desi se prefera mai mult mierea. Se zice ca zaharul e moartea alba, dar se obtine exclusiv din vegetale si acest renume al zaharului nu e valabil cat timp esti ciclist si nu sedentar. Zaharul este denumit astfel pentru ca are compusi cu sulf. Daaaaaaa !! ?? Si atunci de ce lumea bea apa sulfuroasa din cand in cand, si de asemenea de ce usturoiul, ceapa, leurda, fasolea, ale caror usturime si gust specific provine tocmai de la acesti compusi sunt bune pentru tensiune, au energie; sulful fiind eliminat ca H2S prin basini. Faci break dance cu basini si nu sunt rele, zaharul da. Cred ca e momentul sa vedem un pic si padurea din cauza copacilor, si sa nu luam de bune toate aberatiile vehiculate pe fata CALDARAMULUI !!!
Mult mai periculoase sunt sucurile fara zahar decat cele cu zahar. Sfatul meu, pe scurt, este sa va feritzi de Aspartam si de Fluorura de Sodiu din pasta de dintzi ca de dracu'. Aspartamul se obtine din : Acid aspartic, fenilanolina si metanol. Ultimul il cunoastem inca din lectiile de la liceu, si il am in permanentza in cantitati industriale in jurul meu unde muncesc. Daca ai luat un gram si ceva la bord, vorbesti cu ingerii . Pe de alta parte orice doza de metanol te afecteaza ireversibil aproape, asa ca in timp tr sa acumulezi ceva mai mult decat doza critica, ca sa ai acelasi sfarsit. Cat despre ceilaltzi doi reactanti, au efect neurotoxic, adica ciuciu (P..A) capacitate de gindire si de constienta asupra ta. Toate astea in timp, ca sa nu-ti dai seama ca in timp devii extrem de bolnav si incapabil sa gandesti. Toti acesti reactanti se regasesc in Aspartam ca produse nereactionate, comform legilor echilibrelor de reactie chimice. Si, cum am mai zis: azi putin, maine putin, pana cand va vedem CADAVRE !!! Pe langa asta, probabil ca aspartamul se descompune in organism, in urma reactiilor de descompunere, in ractantii din care a fost facut, asa ca va urez multa bafta .
Florura de Sodiu nu are nevoie de nici un comentariu, ea este ingredientul activ in otrava pentru sobolani !!! F- este ionul activ al celui mai electronegativ element de pe Pamant, ca atare are efect oxidativ si dezintegrativ mai mare ca oxigenul. Oxigenul este un element toxic pentru fiinte (genereaza radicali liberi la ardere si in metabolism), dar fiintele si-au dezvoltat un sistem de auto-aparare pentru al folosi la ardere anulandu-i-se partial toxicitatea (efectul de imbatranire este in mare partea cauzat de radicalii liberi). Pentru fluor n-avem nimik, deci pentru metabolismul biologic el nu exista . Ca atare nu face nimik altceva decat sa fie cea mai puternica otrava ionica din Univers, singura capabila sa distruga in mod satisfacator cele mai adaptabile rozatoare de pe Pamant, sobolanii si soarecii !!!
P.S. Dupa cele povestite aici, cautazi oriude va alearga privirea, prin ABSOLUT orice magazin alimentar, cosmetic, naturist, orice EN gros, hipermarchet, ABSOLUT ORIUNDE, si zicetimi sincer daca gasiti suc light fara ASPARTAM si pasta de dintzi fara FLUORURA DE SODIU.
Daca da, vreau si eu sa cumpar. Dar in general nu cred ca o sa ai sase, si va rog sa verificati cu vehementa si foarte critic ceea ce v-am zis aici, pentru ca sistemul de astazi abereaza una in toata MEDIA, in sanatate, etc. pe cand in realitate va vrea: BOLNAVI su PROSTI, nu invers !!! Scopul este evident, sa fiti consumatori si sa lucratzi ca negrii pe plantatie, fara sa va dati seama ca sunteti negrii pe plantatie. In acelasi timp se cauta reducerea populatiei planetare in anii ce urmeaza. E momentul sa incercati sa "Iesiti din Matrix" pana nu e prea tarziu . La semnatura mea am cateva linkuri care exploatate vehement si critic si cu vointa, va vor ajuta sa mai intelegeti si altceva din lumea asta.
Cand eu o sa va intreb: Stitzi pe ce lume traiti ? Nush ce o sa raspundeti, dar va garantez ca 99,9 % din oamenii obinuiti mint
Ultima editare efectuata de catre scavitza - "Hellboy" in Mar Aug 25, 2009 1:57 am, editata de 3 ori