Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Otrava din alimentatie Empty Otrava din alimentatie Dum Apr 05, 2009 6:09 am1

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
rodika.joli a scris:
PS: Capi are coloranti, adaos de zahar..si alte minuni deci ori cola ori sucu ala..tot in aceeasi barca esti;))

Capy mai are un colorant si niste zahar; pe cand Cola are acid fosforic, otrava COLA care e celebra, si cofeine si astea nu sunt singurele. Iar zaharul nu e asa nasol pe cat crede lumea, e bun mai ales la efort, desi se prefera mai mult mierea. Se zice ca zaharul e moartea alba, dar se obtine exclusiv din vegetale si acest renume al zaharului nu e valabil cat timp esti ciclist si nu sedentar. Zaharul este denumit astfel pentru ca are compusi cu sulf. Daaaaaaa !! ?? Si atunci de ce lumea bea apa sulfuroasa din cand in cand, si de asemenea de ce usturoiul, ceapa, leurda, fasolea, ale caror usturime si gust specific provine tocmai de la acesti compusi sunt bune pentru tensiune, au energie; sulful fiind eliminat ca H2S prin basini. Faci break dance cu basini si nu sunt rele, zaharul da. Cred ca e momentul sa vedem un pic si padurea din cauza copacilor, si sa nu luam de bune toate aberatiile vehiculate pe fata CALDARAMULUI Laughing !!!
Mult mai periculoase sunt sucurile fara zahar decat cele cu zahar. Sfatul meu, pe scurt, este sa va feritzi de Aspartam si de Fluorura de Sodiu din pasta de dintzi ca de dracu'. Aspartamul se obtine din : Acid aspartic, fenilanolina si metanol. Ultimul il cunoastem inca din lectiile de la liceu, si il am in permanentza in cantitati industriale in jurul meu unde muncesc. Daca ai luat un gram si ceva la bord, vorbesti cu ingerii Evil or Very Mad . Pe de alta parte orice doza de metanol te afecteaza ireversibil aproape, asa ca in timp tr sa acumulezi ceva mai mult decat doza critica, ca sa ai acelasi sfarsit. Cat despre ceilaltzi doi reactanti, au efect neurotoxic, adica ciuciu (P..A) capacitate de gindire si de constienta asupra ta. Toate astea in timp, ca sa nu-ti dai seama ca in timp devii extrem de bolnav si incapabil sa gandesti. Toti acesti reactanti se regasesc in Aspartam ca produse nereactionate, comform legilor echilibrelor de reactie chimice. Si, cum am mai zis: azi putin, maine putin, pana cand va vedem CADAVRE !!! Pe langa asta, probabil ca aspartamul se descompune in organism, in urma reactiilor de descompunere, in ractantii din care a fost facut, asa ca va urez multa bafta Evil or Very Mad .

Florura de Sodiu nu are nevoie de nici un comentariu, ea este ingredientul activ in otrava pentru sobolani !!! F- este ionul activ al celui mai electronegativ element de pe Pamant, ca atare are efect oxidativ si dezintegrativ mai mare ca oxigenul. Oxigenul este un element toxic pentru fiinte (genereaza radicali liberi la ardere si in metabolism), dar fiintele si-au dezvoltat un sistem de auto-aparare pentru al folosi la ardere anulandu-i-se partial toxicitatea (efectul de imbatranire este in mare partea cauzat de radicalii liberi). Pentru fluor n-avem nimik, deci pentru metabolismul biologic el nu exista What a Face . Ca atare nu face nimik altceva decat sa fie cea mai puternica otrava ionica din Univers, singura capabila sa distruga in mod satisfacator cele mai adaptabile rozatoare de pe Pamant, sobolanii si soarecii !!!

P.S. Dupa cele povestite aici, cautazi oriude va alearga privirea, prin ABSOLUT orice magazin alimentar, cosmetic, naturist, orice EN gros, hipermarchet, ABSOLUT ORIUNDE, si zicetimi sincer daca gasiti suc light fara ASPARTAM si pasta de dintzi fara FLUORURA DE SODIU.

Daca da, vreau si eu sa cumpar. Dar in general nu cred ca o sa ai sase, si va rog sa verificati cu vehementa si foarte critic ceea ce v-am zis aici, pentru ca sistemul de astazi abereaza una in toata MEDIA, in sanatate, etc. pe cand in realitate va vrea: BOLNAVI su PROSTI, nu invers !!! Scopul este evident, sa fiti consumatori si sa lucratzi ca negrii pe plantatie, fara sa va dati seama ca sunteti negrii pe plantatie. In acelasi timp se cauta reducerea populatiei planetare in anii ce urmeaza. E momentul sa incercati sa "Iesiti din Matrix" pana nu e prea tarziu Very Happy . La semnatura mea am cateva linkuri care exploatate vehement si critic si cu vointa, va vor ajuta sa mai intelegeti si altceva din lumea asta.

Cand eu o sa va intreb: Stitzi pe ce lume traiti ? Nush ce o sa raspundeti, dar va garantez ca 99,9 % din oamenii obinuiti mint Evil or Very Mad Wink

Ultima editare efectuata de catre scavitza - "Hellboy" in Mar Aug 25, 2009 1:57 am, editata de 3 ori

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Otrava din alimentatie Empty Re: Otrava din alimentatie Vin Apr 10, 2009 7:29 pm2

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
am spus la bunul simt ca sucul colorat si indulcit sau cola..ar fi bine sa fie evitate pe cat posibil..fara sa devenim paranoici... ma bucur ca ai adaugat atatea explicatii..ar fi super sa mai scrii si despre alte substante care se gasesc in bauturi sau alimente..cred ca sunt f utile.

Otrava din alimentatie Empty Re: Otrava din alimentatie Sam Apr 11, 2009 9:32 pm3

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
paradontax..cel clasic nu are florura de sodiu Wink

Otrava din alimentatie Empty Re: Otrava din alimentatie Dum Aug 23, 2009 5:29 pm4

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Paradontax, interesant, sa-mi zica cine mai gaseste prin magazine asa ceva, stidiem si noi piatza cu ocazia asta What a Face

Daca tot veni vorba de alimentatie, cine are timp , poate urmari urmatoarele documetare si documente. Nu au legatura directa cu ceea ce facem noi in cilclism, dar ajuta enorm indirect si in domeniul nostru cat si la trezirea Lumii la viatza adevarata, si nu ceea ce ne este inoculat de System. Va recomand:

http://fymaaa.blogspot.com/2009/08/mancarea-conteaza-02082009.html

http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/pericolele-fast-food-ului.html

http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/viitorul-alimentatiei-19052009.html

Nu v-am atras atentia inca?! Studiati mai ales urmatoarele:

http://fymaaa.blogspot.com/search/label/PURIFICARE%20SI%20POST%20NEGRU

http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/petitie-impotriva-codex-alimentarius.html

http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/codex-alimentarius-fost-adoptat-si-in.html

Ultimele doua linkuri sunt legate de Codex Alimentarius, alias "Cum sa reduci populatia planetara cu 3 Miliarde de oameni pana la sfarsitul Calendarului Maias" Evil or Very Mad Sad !!!

Cred ca acum v-am atras atentia nitel, nu ?! :-?

Otrava din alimentatie Empty Re: Otrava din alimentatie Mier Oct 28, 2009 9:49 am5

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Se pare ca subiecltele care afecteaza lumea in care traim in cea mai mare masura, sunt cele care sunt cele mai putin discutate, ca sa nu zic ignorate.
In viitorul apropiat o sa incerc sa scot cate ceva in evidenta, sa va si provoc un pic, in masura in care imi fac timp si pentru asta Wink

P.S. In cazul in care vad ca va faceti voi timp, este clar ca ma acaparati total \\m/ (apropo emoticonul asta afiseaza semnul Ok-ului Masonic, asta ca sa va zgandar un pic)

Otrava din alimentatie Empty Re: Otrava din alimentatie Mar Dec 15, 2009 11:32 pm6

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Revenind la acest topic "Otrava din alimentatia cotidiana" propun zilele astea sa vizionam, macar asa pentru cultura noastra generala, un documentar care explica cat de toxica este in realitate alimentatia bazata pe carne si lactate:
http://stagevu.com/video/ruklxbtgxemg
Avem, dupa cum bine stim, printre colegii nostrii de pedala, membri care au renuntat la alimentatia bazata pe carne cel putin, si de sapte-opt ani tin un "regim" ovo-lacto vegetarian, ca sa zic asa - post catolic - . Un documentar care arata foarte clar, de ce domnul Costel a ales aceasta dieta, ca la el ma referam in mare parte. Toata stima si respectul pentru dumnealui, si va rog frumos sa nu va mirati daca are o conditie fizica mai buna decat multi de 19 ani, deoarece alimentatia vegetala poate creste performantele sportive (si fizice in general) cu pana la 30-40% Wink

De asemenea spre finalul acestul documentar, va este prezentat foarte clar modul de viata dus de animalele crescute in fermele industriale, inainte ca ele sa ajunga in farfuria noastra. In virtudea devizei : "Nu conteaza ce viata duc animalele, cum sunt tratate, schingiuite, arse, fierte, incarcerate, in adevarate lagare de concentrare, atata timp cat clientul nu stie ce a facut friptura sa inainte de a ajunge in farfurie" , marile corporatii planetare produc cantitati enorme de produse "utile", defrisand padurile, poluand masiv pamanturile si apele si omorand fauna piscicola cu rezidurile lor, cultivand pasuni si cereale pentru hrana animalelor de consum; in loc de a face agricultura naturala pentru a hrani populatia infometata din Enspe mii de colturi ale planetei. Eu pot sa spun doar atat: erau si de banuit aceste lucruri, altfel cum sa aveti mereu de unde sa tot cumparati din marile moluri o droaie de pui, curcani, si tot felul de zburatoare, avand impresia ca stocurile de pui din moluri sunt inepuizabile, aaaAAAA??? Nu ai cand si cum sa faci asa mare cantitate de carne de pui, si sa respecti toate normele etice si morale referitoare la conditiile de viata, hrana si spatiu suficient; pentru ca ar trebui sa vad numa cirezi de gaini, pui si curcani cat e soseaua de lunga. Atatea salamuri de pasare, pui , etc. Toate aceste neclaritati vor fi clarificate macar de acest documentar: Vizionare placuta, si poate ne revedem in postura de vegani Wink

P.S. In ce mod ne-ar afecta acest mod de alimentatie pe noi ciclistii, care consumam cantitati extrem de mari de K-calorii, reprezinta un subiect plin de necunoscute si foarte interesant de abordat si discutat; adevarul fiind intotdeauna undeva pe la mijloc. Invit cu acest prilej pe cunoscatorii in domeniu (in special pe domnul Costel) sa ne impartaseasca si noua, cu argumente, realiatea faptica care o aduce acest mod de alimentatie, si cum poate ea inlocui alimentatia animala. Asadar, daca ati urmarit si acest documentar, va rog ... aveti cuvantul Cool

Ultima editare efectuata de catre scavitza - "Hellboy" in Sam Dec 19, 2009 10:32 pm, editata de 1 ori

Otrava din alimentatie Empty Re: Otrava din alimentatie Mier Dec 16, 2009 9:43 pm7

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

iar tu frateeeee...postezi peste tot foiletoane?

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente