Scuze baieti ca nu am uplodat pozele mai devreme , dar ieri cu Paris-Roubaix si Floriile nu am mai apucat .
Plecam din Mamaia la ora 10:15 ... 6 Persoane/Ciclisti/Biciclisti/Pescari/Canotori/Inotatori/Sahisti ...
Marius , Dan , Nita Ion (frate daca nu te numesti asa imi pare rau dar nu am memorat numele si alta sansa , sa te intreb nu am mai avut ) , Cristian , Ener si subsemnatul
Intre Constanta si Costinesti drumul nu a fost lipsit de incidente ... la urcarea pe podul de la Agigea , Nita Ion aflat in plina ascensiune a vrut sa pedaleze ridicat din sa iar in acest moment i-a cedat pedala (s-a rupt) ... urmand traiectoria curbi-putin-strambi-drepti-linie spre asfalt unde a venit in picaj abrupt la un unghi de 34 posibil chiar 48 grade , la "aselenizare" din cauza ca trenul de aterizare nu a iesit , a suferit (din cate am aflat) putine zgarieturi pe "cabina pilotului" ... restul pieselor se afla in conditie optima de functionare pana la noi analize. (reconstituirea s-a realizat cu ajutorul martorilor aflati la fata locului)
Ajungem si la Costinesti unde luam o pauza de Crockete/Stixuri/Apa Plata ... mai povesteste Dan cate o patanie din "tinerete"
Localnicii ... nici o zi fara bere (mai observati la personajul din partea stanga si nelipsitele ghiuluri ... pai cum sa pleci domne fara "haur" pana la bodega) in background se observa si monoposturile locale ... chiar discutam sa ii marim valoarea uneia cu niste pedale Look Keo Carbon TI
Marius , Ener , Bogdan (eu aveam probleme cu tehnologia)
Mai un pisubreak/phonebreak ... un break pentru fiecare
In centrul imaginii se poate observa si Bricul Mircea (cine nu il observa ... mergeti la oftalmolog)
Astea au fost pozele ... pacat ca nu am ajuns toti cum am plecat , next time poate reusim.