Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 4]

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:35 pm26

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Ca marime, conteaza teava orizontala. Ce inaltime ai?

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:39 pm27

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
1.65 ce inseamna la teava orizontala? mersi

Cauciucuri: Bohle Stone Trax, 50-559 - ce inseamna? cat de late sunt cauciucurile Sad( de mtb

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:43 pm28

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
vazusem ieri pe bikefun niste bici super! dar oamenii aia sunt toti in concediu..sau dureaza 3 saptamani pana trimit si ei ceva...degeaba e plin internetul de oferte...sunt doar imaginare!!! realitatea difera mult..

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:47 pm29

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Ar putea sa fie buna marimea S. Cauciucurile sunt destul de mari, dar, poti cumpara altele mai tarziu.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:49 pm30

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Bikefun nu sunt de incredere.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:55 pm31

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acum imi explic!!!! au bici frumoase...dar mi sa spus ca baiatul care se ocupa de comenzi e in concediu de boala...=)))

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:56 pm32

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Ce are bicicleta ta, de vrei sa-ti cumperi alta?

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 1:57 pm33

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Minciuni, nu au ce vezi pe site.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:03 pm34

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Marosbike e ok. Am cumparat de la ei.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:05 pm35

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
si eu am luat o casca super frumi:) de asta am intrat la ei pe site..multumesc mult..pt sfaturi!

deci bici asta e buna?Bicicleta Cannondale Adventure 2 2008
http://www.marosbike.ro/preturi_BICICLETE_-_CITY_BIKE/Bicicleta_Cannondale_Adventure_2_2008-99.html

e totusi 30 mil nu cred ca nu e buna

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:16 pm36

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Pretul nu inseamna totul. S-ar putea sa fie buna. De ce te grabesti sa-ti iei alta bicicleta?

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:17 pm37

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
pai mi-a fost furata..am ramas fara..:(ce ma fac eu duminica fara bici?Sad

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:20 pm38

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
ce ref imi trebuie mie? REF 44 48 53 58

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:55 pm39

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Am fost la Triton dupa ultimul mesaj. Cred ca ar trebui sa le faci o vizita. Am remarcat un mtb destul de usor.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 2:56 pm40

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
ce ma bucur..ma duc sambata...acum am primit pe email oferta de la bikefun..vad ca mi-a raspuns un domn Po George...sa vedem..MULTUMESC

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Mier Apr 08, 2009 3:01 pm41

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Ti-am spus parerea mea despre Bikefun.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Joi Apr 09, 2009 4:42 pm42

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
e clar ..nu poti avea incredere in site-uri...nici nu stii ce iti trimit! nu primesti raspunsuri in timp util..cel mai bine e sa probezi bici in magazin..sa nu risti! ..e frustrant cand ai nevoie de ceva si nu se gaseste..sau lumea e depasita de situatie..

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 11:49 am43

Dominus

Membru Incepator
Membru Incepator
cu doua zile in urma mi-a venit un focus highland peak 2009 de la maros bike din cluj. Sunt tare multumit de bicicleta ( e si normal tinand cont ca sunt paralel cu bicicletele:)) ) cat si de cei de la maros bike. Am fost placut surprins ca in loc de o pompa simpla la 20 ron mi-au trimis una la aproape 100, evident..o greseala, iar eu ca un roman adevarat ce sunt ma voi bucura de eroarea lor:). Bicicleta are in jur de 13 kile, iar suspensia pe fata se poate bloca in caz ca te deranjeaza.

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 12:32 pm44

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
Buna! ce vreau eu nu au in stoc la maros..am vb cu ei..trebuie sa astept 3 saptamani! ce mia placut.. avea culoarea gri..si nu vreau..
ai poza cu bici a ta?
in schimb..am vb cu cei de la hara si au primit biciclete ..ma duc luni sa vad ce au pt mine..si in functie de asta..ori cumpar de la ei ori va trebui sa fac comanda si sa astept 3 saptamani...Multumesc

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 1:38 pm45

Dominus

Membru Incepator
Membru Incepator

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 2:03 pm46

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
waw e superba!!! dar cat ai asteptat ca sa o primesti????? si chiar asa ai primit culoarea asta??? cat costa? multumesc!!

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 2:09 pm47

Dominus

Membru Incepator
Membru Incepator
da, este exact culoarea aia, e superba intradevar. e 1400 RON si am comandat-o miercuri pe la pranz si a venit vineri dimineata, ei fiind din cluj sunt necesare aproape 2 zile ptr transport. din cate am vazut pe site mai aveau biciclete, insa momentat vad ca site-ul e offline, cica isi muta serverul. in rest ce sa iti spun, eu sunt multumit de ea, iar despre bani sincer nu stiu ce sa zic, mi se par cam multi, poate cineva care se pricepe arunca un ochi si ne zice si noua daca face banii astia:)

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 2:13 pm48

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
le-am scris acum email..sa vad daca au pe marimea mea...oricum maine merg la magazin.. macar acolo ma uit de zece ori inainte...
banii sunt ok.nu e f scumpa..e fff frumoasa..ce fel de schimbator are? rapid fire? sau ca la mtb?

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 8:18 pm49

Dominus

Membru Incepator
Membru Incepator
sincer? habar nu am Smile) dupa cum arata schimatorul (are un cadran acolo cu o liniuta rosie care iti indica viteza)) ) cred ca termenul de "rapid fire" se potriveste mai mult, whatever, nu mi-am dat licenta in biciclete (desi cred ca ar fi fost o idee ff buna).
zici ca mergi la magazin, banuiesc ca te referi la triton, am fost si eu acolo si au 99 % numai rocky mountain, cea mai ieftina bicicleta era de la CUBE 17 bulioane pe care si le merita cu siguranta, in rest de la 20 in sus:)

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 8:34 pm50

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
buna! daca rasucesti ca sa schimbi viteza..nu vreau..Wink nu merg la triton ca nu vreau mtb..merg la hara..ca au primit marfa. azi am fost la metro..si la fel...numai mtb-uri

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 9:15 pm51

Dominus

Membru Incepator
Membru Incepator
nu, nu rasucesti pentru a schimba viteza, ai doua manete mici din care dai inainte inapoi, imi place sistemul, cel cu invarteli e nasol intradevar:)

Alegi bicicleta perfecta pentru tine... - Pagina 2 Empty Re: Alegi bicicleta perfecta pentru tine... Dum Apr 12, 2009 9:18 pm52

rodika.joli

rodika.joli

Membru Special
Membru Special
aa..e super atunci,,sa vad maine ce gasesc la magazin..si apoi ma voi orienta. multumesc mult pt info!

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente