Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Tura prin Muntii Macinului Empty Tura prin Muntii Macinului Joi Apr 07, 2011 10:51 pm1

aalexandru

aalexandru

Membru Incepator
Membru Incepator
Salutare tuturor. Suntem 3 ciclisti amatori din bucuresti, care vrem sa ne dam cu biclele prin Muntii Macinului weekendul viitor (16-17 aprilie 2011). am facut un eveniment pe facebook in sensul asta:

facebook.com/event.php?eid=212135622130031

noi vom ajunge cu trenul sambata in braila, dupa care pe biciclete pina in macin. intentionam sa stam doua zile si sa venim cu corturi. am gasit mai multe trasee pe bikemap, vedem la fatza locului pe unde ne plimbam. ne-ar face placere sa va alaturati si voi, sa veniti cu sugestii, sa ne cunoastem si sa facem impreuna o tura frumoasa.

mailul meu este Dieter0000@yahoo.com.

Spor la pedalat!

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Joi Apr 07, 2011 10:59 pm2

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
mai exista rubrica asta prin forum, si asa cum am mai spus drumurile nu sunt aceleasi ci cele dupa harta din cauza defrisarilor, cel mai bine vorbiti cu cei din Tulcea, ca sunt cativa amatori pe acolo, pe luni sau marti o sa va dau numarul de telefon al unor persoane de prin zona aia ... mult succes

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Vin Apr 08, 2011 7:27 am3

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

treceti Dunarea spre macin inot sau pe bac?

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Vin Apr 08, 2011 8:13 am4

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
aalexandru a scris:Salutare tuturor. Suntem 3 ciclisti amatori din bucuresti, care vrem sa ne dam cu biclele prin Muntii Macinului weekendul viitor (16-17 aprilie 2011).
Cred ca e vorba de trasee MTB (offroad) . Cel mai in masura in aceasta privinta e Ionascu Marius (Maus de pe ciclism.ro) din Galati. Si noi suntem interesati de aceste trasee. Am vorbit cu Maus se ni-le dea si noua, dar dupa ce trece "nebunia" de la Garboavele.

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Mar Apr 12, 2011 6:20 pm5

aalexandru

aalexandru

Membru Incepator
Membru Incepator
am lasat tura pentru 21-22 mai, poate mai multa lume sa vina in perioada aia. plus ca saptamana asta ploua deci va fi noroi in weekend.

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Mar Apr 12, 2011 6:37 pm6

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

NOROI?
incepe sa ne placa, la Garboave nu ne-a ajuns.

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Mar Apr 12, 2011 7:18 pm7

djsorin

djsorin

Moderator
Moderator
DN Aalexandru daca ai rabdare totul va fi ok.Am trasee ,am experienta,si rezervatia din muntii macinului este imensa.Vrei sa mergi pe varful Tutuiatul,sau doar ENTERTAINING?

Tura prin Muntii Macinului Empty Re: Tura prin Muntii Macinului Mar Iul 05, 2011 3:34 pm8

murtzunel

murtzunel

Membru Incepator
Membru Incepator
Ati mai facut tura atunci? Eu as vrea sa o fac sambata asta, daca nu Macin, Babadag.

http://www.ever.ro

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente