Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Propunere Duminica 30 Ianuarie Mar Ian 25, 2011 10:33 am1

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Baieti , pentru Duminica 30 Ianuarie facem un Babadag ?

Decat tura si acasa , ca nu am bani de altceva .

http://www.constantacyclingteam.tk

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Mar Ian 25, 2011 4:55 pm2

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Nu stiu cat de ok este ideee, atat timp cat prin zonele astea inca este foarte multa zapada, Sambata trec pe la Babadag si va spun ce fel arata traseul.

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Mar Ian 25, 2011 6:39 pm3

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Asteptam noi informatii sa vedem daca va fi practicabil sau nu. Ma gandesc ca daca totusi dispare zapada, nu vom scapa de noroi.

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Mar Ian 25, 2011 9:15 pm4

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Noroiul o sa fie si dupa 2 saptamani dupa topirea zapezilor, dar o sa fie mai mult in partea de jos de la iesire la sosea. Va anunt sambata cum se prezinta.

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Vin Ian 28, 2011 11:58 pm5

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Se pare ca azi nu o sa mai pot sa va spun detalii despre traseul de la Babadag ca am jepul" in service. Oricum la ce ger este afara nu prea te incumeti sa iesi.

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Sam Ian 29, 2011 6:02 am6

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Asa este .

http://www.constantacyclingteam.tk

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Sam Ian 29, 2011 12:15 pm7

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Am reusit sa fac masima dar maine pe la ora 11 ajung pe la Babadag asa ca nu pot sa dau detalii despre traseu, cu siguranta este mai multa zapada ca in Constanta, in Tulcea si acum este zapada si gheata de 5-10 cm si in unele zone adevarate calote glaciare Smile pe strazi

Propunere Duminica 30 Ianuarie Empty Re: Propunere Duminica 30 Ianuarie Dum Ian 30, 2011 7:39 pm8

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Din cate am observat la Babadag nu se putea circula cu bikeul datorita zapezii.
Se vedeau urmele unei carute atat. Soseaua Tulcea - Constanta este uscata.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente