LA MULTI ANI LUME! suntem oficial in 2011 sanatate sa aveti in familiile voastre! ........
... A FOST REVELION !?!?.....hmmm...intreb ca nu mai stiu exact ce am facut, fost...aseara... a semanat oricum...parca cu ceva ce am facut la un moment dat prin Coiciu o data la un gratar....aa...mi-aduc aminte asa ca era unul ..mergator asa dar merge mult de felul lui...continua mult sa mearga, mai era si un profesor...de la scoth parca....nu stiu ce scoala dracului mai e si asta...buun profesor, dupa ce ne-a delectat Johnnie zis si Walker si asta lector la o scoala din Scotia, cu povestile din drumetiile lui, a venit fratilor profesorul astalalt...ne-a predat o lectie..de viata ...de-am ramas muti....povestile celor 2, au fost ascultate la un pahar de...si de suc printre altele... iar treaba aia cu lumina...eu am lasat-o aprinsa, cred ca aveam asa o presimtire pt seara ce a trecut cum ca am avut nevoie de o lumina.. sa vedem si noi pe unde sa ne intoarcem din povestirile celor 2 maestrii, buuni profesori de altfel...