Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
LiveForCycling a scris:Daca iau ceva , iau nou ori de la cineva in care am incredere , nu dalea rupte si indoite prin concursuri.

Aici cam ai dreptate, dar totusi s-ar putea sa merite ceva ... desi avand in vedere ce "deschidere de piatza" au, s-ar putea totusi sa fie supraevaluate Wink
Eu unu am mai cumparat de la ei anvelope si camere. Sunt bune, insa evitati camerele din latex, sunt slabe. Biclele de la Stirom nu le-am vazut acu 2 zile cand am fost la ei. Poate ca trebuie sa vina Very Happy
Am fost azi la ei, iar piesele si biclele de la Stirom n-au sosit inca, mai asteptam Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

iusufedwin

Membru Veteran
Membru Veteran
unde e magazinul asta?

marius.manole1

marius.manole1

Membru Incepator
Membru Incepator
Stiu ca e un topic vechi, dar chiar nu vi se par tzepe? Hai sa fim seriosi. Omu a incercat azi sa imi vanda un monobloc UZAT la 40 ron. Avea cuvete de plastic, iar zimtii in care intra cheia erau dusi, si era si ruginit si murdar de pamant+ulei in filetele de la suruburi. Cand i-am spus, a dat-o la intors si a incercat sa imi dea alt rebut, in care mi-am bagat banana direct. Nu mai luati de la mosu ala sugator de banane. Ma "ceva" pe magazinul lui si nu mai intru in viata mea acolo, si imi si bag "tija de sa" in tot neamu lui de jepcar imputit.

Draghici Dragos

Draghici Dragos

Membru Veteran
Membru Veteran
Not cool bro.

https://www.youtube.com/watch?v=nzzfQgzmA8Q&feature=player_pr
Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Inteleg ca esti nemultumit de serviciile de acolo. Iti dau dreptate, insa iti condamn limbajul care nu este potrivit forumului asta.
La urmatoarea postare asemanatoare......nu vei mai avea a treia ocazie.
Multumim de intelegere.

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
kick direct

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Pentru Marius Manole: Sunt total de acord cu tine, si reactia pe care ai avut-o e fireasca la asa faze. Totusi exprimarea este exagerata, si risti sa-ti strici semnificativ imaginea. O sa incerc sa moderez un pic, fara sa imi cada degetele ... pfuuu Rolling Eyes
Si uite asa aflam ca nici nivelului 9 de constiinta, la finele noaptii a 5-a a Creatiei, conform Calendarului Mayas, nu sunt suficiente pentru unii ca sa se lase de acest sport jalnic pentru nivelul 8 al constiintei si chiar 7.

marius.manole1

marius.manole1

Membru Incepator
Membru Incepator
Da, recunosc ca m-am exprimat exagerat. Am o fire mai impulsiva. Imi cer scuze.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Observ ca nu mai este nevoie sa-ti ceri scuze. "domnu" Petrosor vroia sa-mi faca felul din nou. Ieri ajung pe la magazin cu Andrei, dupa o tura de 145 km. Bag si eu scula in atelier; ca urma sa stam la un mic chat. Vine sefu' si imi vede jucaria. Constata el mintal ca-mi trebuie roata de carbon de fata pe baieu. Imi zice ca are una la 4 milioane, fara sa mi-o arate. Nush daca o fi aia, dar colegii imi povestesc pe aici ca e veke de 2 ani si fisurata pe la spitze. Se pare ca "dimnealui" chiar vrea sa ma vada facut pulbere pe la 70-80 la ora. Am notat si luat in considerare !!!

P.S. Marius Manole ... nu mai e nevoie sa-ti ceri scuze, deoarece tu ai vorbit inca prea frumos. Lucrurile sunt mai grave decat mi-am imaginat.

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Ai vazut roata, era cea despre care stiai ca e fisurata?
Daca nu, nu jigni. nu e frumos sa dai in el fara sa fii sigur sa vroia sa te pacaleasca
Daca ai certitudinea ca te pacalea, da ti drumul la taste.

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
intrebare, ce cauti pe acolo la chat daca stii ca pleci nervos, te mananca??

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
tmariosu a scris:intrebare, ce cauti pe acolo la chat daca stii ca pleci nervos, te mananca??

Bine spus frate, pentru ca exact la asta ma gandeam si eu. Dar dupa 145 km eram pe slow thinking Embarassed
Si bineinteles ca dupa 60-uri si 70-uri din cadrul turei; cel mai respingator lucru care putea sa intre in urechea mea era evident "Roata de carbon de fata fisurata".
Nu de alta dar m-a trecut instantaneu un fior rece pe sira spinarii Laughing

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
ori nu te mai duci pe la magazin sau varianta B nu mai faci traseu de 145km Razz Smile bounce

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Aha deci trebuie sa aleg varianta C: Ma antrenez mai mult ca sa am o minte deschisa si dupa 145 km. Varianta asta ti-a scapat ... si mai arunca un ochi la semnatura ta, ca sa te inspire, inainte sa mai arunci variante de tip B Laughing

Mario TmT

Mario TmT

Administrator
Administrator
trebuia spuse toate variantele. varianta secreta C era cea mai buna dar era secreta. bv 10 +

Vechiul magazin de Biciclete si Piese (Hara-Bike) - Pagina 2 Empty hara bike :))) Mier Mai 09, 2012 10:22 am41

mihaitza24

mihaitza24

Membru Incepator
Membru Incepator
pararea mea ca ar trebui sa inchida magazinul ala sau cel putin service-ul ca la capitol reparatii lasa de dorit ..am fost la ei pt o problema mica dar sa demonstrat ca e una mare pt mine si la asta ma refer la capitolu schimbat pipa ghidon la o cursiera old school ...mi sa montat nuca si apoi pipa desigur am plecat de la ei fara probleme ..si acum sa testez noua pipa si noul ghidon ..si o luasem spre loc cumpana fara probleme ,,,dar tot timpu exista un dar surpriza...pipa sa slabit si numai ca pupeam sa joc cu ghidonul stanga dreapta in mers sa mai si lasat in fata foarte mult ...si la coborarea pe podul cel nou unde taie autostrada sa cazi la asa viteza nu recomand nimanui asa ca HARA BIKE SA SE LASA DE MESERIE .....si am ales dupa acea experienta triton si acum sunt in cautare de magazinul cel nou care sa deschis inca nu lam gasit .....

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente