Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Ce traseu preferati pentru Sambata 13.11.2010

Slavele ori Babadag (Sambata 13.11.2010) - Pagina 3 I_vote1035%Slavele ori Babadag (Sambata 13.11.2010) - Pagina 3 I_vote11 35% [ 6 ]
Slavele ori Babadag (Sambata 13.11.2010) - Pagina 3 I_vote1065%Slavele ori Babadag (Sambata 13.11.2010) - Pagina 3 I_vote11 65% [ 11 ]
Total voturi : 17

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Foarte tare filmarea , este periculos sa mergi cu o mana la mtb ... mai ales ca tu o faceai exact unde sunt pietre si pe coborare .

http://www.constantacyclingteam.tk

jonnyman

Moderator
Moderator
Da, foarte spectaculos faptul ca mai ramenem si inviatza dupa atatea trante.
Eu propun ca aceste trante sa nu se mai difuzeze pe acest forum dintr un singur motiv. SUNT MOLIPSITOARE. Se face cu randul, cand unul cade cand altul, eu cred ca a inceput sa va placa si la inceputul turei trageti la sorti care sa cada. A fost o tura frumoasa.
Cu siguranta nu vreti sa pun filmele facute de Luci, este o adevarata provocare pentru cei casatoriti si nu numai.
Doamne fereste sa vada femeile filmele ca sigur ultimul cuvant o sa il aveti voi. " Iesi afara (ea), iar voi- DA MAMA sau la noapte dormi sub pat(ea), iar voi DA MAMA". Vreau sa se voteze daca sa postez filmele ca mie unul imi este mila de pielea voastra. Va mai las noaptea asta.....ca sa aveti timp sa cumparati flori iar maine sa fiti mielusei. Laughing

Ultima editare efectuata de catre jonnyman in Dum Noi 14, 2010 5:57 pm, editata de 1 ori

djsorin

djsorin

Moderator
Moderator
Nu degeaba esti il Dottore.Obicum bravo doctore pentru videoclip.Cele bune

il_Dottore

il_Dottore

Membru Avansat
Membru Avansat
: ) ma bucur ca v-a placut filmul ! Multumesc mult ! Pun in seara asta si celelalte filmulete pe care le am, sunt faine, dar cam neclare Crying or Very sad
Ma gandesc serios ca la anu sa-mi iau si eu un mtb bun cum aveti voi, incep sa-mi placa mult traseele offroad dificile. Si mai ales ma impulsioneaza faptul ca sunt cu voi intr-o companie placuta, toti ciclistii pe care i-am intalnit, din Cta si Tulcea, sunt oameni deosebiti. Sincer ! bounce

il_Dottore

il_Dottore

Membru Avansat
Membru Avansat

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Două căzături serioase pe acceaşi coborâre plină de crenguţe, şenţuleţe şi pietricele, ambele "caugth on tape". Ai grijă, şi eu te-am atenţionat la un moment dat data trecută, mai ales când şti că ai fracturi anterioare.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Sa pun si eu un filmuletz, i-am pus un titlu de o sa ma injure toti, nu noi ciclistii ci ceilalti bounce

inca ma gandesc daca sa le pun si pe cele conpromitatoare.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente