Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Predeal MTB Trophy. Empty Predeal MTB Trophy. Vin Aug 20, 2010 5:11 pm1

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Denumirea oficiala a evenimentului este: Predeal MTB Trophy.

Data desfasurarii: 19 septembrie 2010

Detalii pe: http://www.wix.com/t...deal-MTB-Trophy

Site final (aproape gata): www.mtb-pro.ro

Atentie: Traseele prezentate aici au fost doar in faza de proiect si au fost modificate. Pe link-urile de mai sus veti avea ultimele date, actualizate. Inscrierile vor incepe in curand. Va asteptam!

TRASEUL SCURT (Hobby) -20 km.

Parcarea Clabucet ---- DN1 ---- Primarie ---- Str. M. Eminescu ---- Str. T. Vladimirescu ---- Cabana SusaiI ---- Partia Cocosul ---- Clabucet Plecare---- Cabana Garbova---- Partia Clabucet Plecare ( teleschiul 3 ) ---- Clabucet Sosire ---- Telescaun ---- Baza partiei Cocosul ---- Poligon Polistoaca ---- Cabana Fulg de Nea

TRASEUL LUNG (Pro) -45 km.

Parcarea Clabucet ---- DN1 ---- Primarie ---- Str. M. Eminescu ---- Str. T. Vladimirescu ---- Cabana Cioplea ---- Poiana lui Manole ---- Timisul Sec ---- Stana Pietricica ( Masivul Piatra Mare ) -- -- Cabana Susai ---- Valea Azugii ---- Cabana Trifoiul ---- Cabana SusaiI ---- Partia Cocosul ---- Clabucet Plecare---- Cabana Garbova ---- Partia Clabucet Plecare ( teleschiul 3 ) ---- Clabucet Sosire ---- Telescaun ---- Baza partiei Cocosul ---- Poligon Polistoaca ---- Cabana Fulg de Nea

CATEGORII DE VIRSTA

45 KM
- 19-29 ANI BARBATI
- 30-39 ANI BARBATI
- PESTE 40 ANI BARBATI
- OPEN FEMEI

20 KM
- 15 - 18 ANI BARBATI
- 19 - 29 ANI BARBATI
- 30 - 39 ANI BARBATI
- PESTE 40 ANI BARBATI
- 15 - 18 ANI FEMEI
- PESTE 19 ANI FEMEI

http://www.constantacyclingteam.tk

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Aug 20, 2010 5:12 pm2

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Marusone !?

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Aug 20, 2010 6:55 pm3

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

imi ploua in gura..............................

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Aug 20, 2010 9:53 pm4

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
eu am zis ca e si la Predeal si daca nu ma insel la o saptamana e si Tusnad, trist.....inca nu ma pot pronunta!

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Sam Aug 21, 2010 7:52 am5

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Tusnad e pe 12 sept ... cand plec la Timisoara . Asta e pe 19 , weekendul dupa 12 sept.

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Dum Sept 12, 2010 4:05 pm6

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Fratele s a inscris , site oficial : http://www.predeal-trophy.ro/

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Dum Sept 12, 2010 6:59 pm7

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
La ala scurt sunt 22 de km , am citit la ei pe site si eu acum cateva zile. Este interesant.

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Dum Sept 12, 2010 7:46 pm8

Dany

Dany

Team President

s-a inscris si fratele, dar pe foaia de arbitraj......astept spaga pentru timpi de podium..::Smile))

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Lun Sept 20, 2010 7:04 pm9

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
M-am inscris si eu, ca ma mananca rau talpa Very Happy , ma intereseaza cand plecati, cum plecati, si daca mai aveti locuri rezervate Wink Am intrat la 45 de km Neutral , o caut cu lumanarea stiu Rolling Eyes

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Mar Sept 21, 2010 12:13 pm10

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Inca mai am cateva necunoscute in ecuatie, dar in principiu merg si eu. Daca voi merge ma inscriu acolo. Pun la bataie un yaris pt 2 persoane daca bagam biclele in portbagaj si vreo 3 persoane daca facem rost de un portbagaj care sa se prinda de masina.

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Mar Sept 21, 2010 3:18 pm11

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Scorpionu are MTB?

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Mar Sept 21, 2010 3:26 pm12

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Are ranga aia , nu este MTB dar din cate am citit in regulament nici nu este pomenit ceva ca ar fi interzise anumite biciclete . Deci teoretic poate sa mearga ... daca o sa fie traseul diferit de Azuga si cu noroi o sa sufere putin dar e baiat mare si rezista .

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Mar Sept 21, 2010 5:37 pm13

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
LiveForCycling a scris:Deci teoretic poate sa mearga ... daca o sa fie traseul diferit de Azuga si cu noroi o sa sufere putin dar e baiat mare si rezista .

Parca te aud in spatele calculatorului ... " De data asta esti mancat, ca era si momentul sa fii impachetat" Very Happy

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Mar Sept 21, 2010 5:49 pm14

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Macar de am face un podium CCT Smile

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Mar Sept 21, 2010 6:32 pm15

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Pe mama lor. Le albastrim podiumul.

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Sept 24, 2010 6:20 am16

Dany

Dany

Team President

din pacate declin participarea mea la aceasta competitite, fiul meu e racit si nu pot parasi orasul. mi-ar fi placut sa fiu langa voi, dar asta e.
mult succes tututor si sa vedem un podium albastru.

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Sept 24, 2010 8:39 am17

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
....cu ceva alb si cu o roata si-un rechin! multe echipamente or fi albastre pe acolo....sa nu confundam!

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Sept 24, 2010 12:28 pm18

Dany

Dany

Team President

albastru ca marea breee...........nu ma lasi sa fiu boem...?

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Sept 24, 2010 7:34 pm19

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
fratilor...multa bafta maine la concurs...sa dati o pedala si pt mine, eu nu am mai avut bafta sa fiu alaturi de voi, ci doar ghinionul de a ramane acasa........RECLAME!

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Vin Sept 24, 2010 8:28 pm20

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Si eu am ramas acasa la Let's do it Romania, cineva tr sa faca si treaba murdara Very Happy. Multa bafta la concurs, si plesnitii sanatos pe care il vedeti ca polueaza. E comunitate mare, precis se gasesc si cu mintea ingusta. In alta ordine de idei, podiumul ala se pare ca are deja tenta de albastru, ca l-am vazut eu cu ochii mintii Wink

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Dum Sept 26, 2010 6:55 pm21

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Cateva impresii pana la, in timpul si dupa acest concurs, cu speranta sa nu va plictisesc:
Am plecat cu Bogdan din Cta la 19:30. Initial ar fi trebuit sa mearga si Marius, dar datorita unor evenimente neasteptate el nu a mai putut veni. Am sosit la ora 24.00 in Predeal, unde sosisera deja Captain, Mihai si Filip. Sambata vremea a fost inchisa, a fost ceva burnita, insa nu a plouat tare iar traseul nu a fost unul cu mult noroi. S-a dat startul putin dupa ora 11:00 unde s-a mers pe asfalt, in spatele masinii de politie o mica portiune de drum, intrandu-se apoi pe adevaratul traseu de mtb – drumuri forestiere, poteci de munte etc. Traseul mi-a placut, peisajul fiind frumos (atat timp cat mai reuseai sa-l vezi Smile ) , urcari de la cele usurele pana la push bike, coborari in viteza dar si portiuni foarte tehnice unde nu aveai voie sa pierzi controlul bicicletei si ma refer in special la coborarile pe carari de munte unde drumul era destul de ingust unde pietonal s-ar merge in sir indian, treceai foarte aproape de copaci cu radacinile pe afara iar riscul sa parasesti poteca si sa te rostogolesti pe munte, era direct proportional cu viteza. Au fost si cateva “capcane” pe traseul, adica radacini de copaci si ceva santuri care si-au facut de cap si au trimis cativa concurenti la pamant. Ca minusuri as nota doua aspecte:
- marcarea traseului se putea face mai bine, in sensul ca distanta dintre marcaje era destul de mare, uneori intrebandu-te daca este bine pe unde mergi, sau pe varful muntelui unde era ceata de nu vedeai la 20m ….cam cautai sa dai de semne .…. Totodata era necesara o indicare prin sageti acolo unde traseele se desparteau sau schimbau directia.
- al doilea aspect a fost ca punctele de alimentare, in numar de doua, au fost asa de “bine plasate” incat eu nici nu le-am observat, eu care sunt un mare iubitor si consumator al apei din bidon What a Face fiind nevoit sa alerg cei 22km cu apa cu care am plecat la inceputul cursei.
Echipa CCT a avut un start foarte bun, Filip si Bogdan plasandu-se printre primii, nu i-am mai vazut decat la sfarsitul cursei, iar din partea lui Captain si a lui Mihai am primit incurajari cand m-au ajuns si au trecut pe langa mine.
Din nefericire grupul fruntas format cam din 10 concurenti de la tura mica, printre care erau si Bogdan si Filip , a fost dirijat gresit (pe traseul turei lungi) astfel baietii nostri au pierdut timp pedaland multi km in plus si revenind tarziu pe traseu, toate acestea au privat CCT sa se intoarca acasa cu mai mult de un loc pe podium, acesta fiind obtinut de catre Captain care a luat locul 1 la categoria lui. Astfel ne-a fost luata bucuria de a-i fotografia pe Bogdan si Filip pe podium.
Oricum valoarea baietilor nostri este la o stacheta destul de ridicata si asta o stim toti cei care pedalam alaturi de ei, ca sa nu mai spun despre cele mai fidele sustinatoare ale CCT (de fata la eveniment sotia lui Captain si a lui Filip) care nu s-au indoit de valoarea acestora nici cand, am trecut primul linia de sosire din echipa noastra :-? , gandindu-se ca “s-a intamplat ceva cu Filip si Bogdan” (am incheiat citatul). Stati linistite doamnelor, eu intotdeauna am grija de baieti, raman in urma lor sa le acord sprijin daca patesc ceva What a Face
In final a fost un concurs frumos unde este loc si de mai bine, felicitari lui Mihai si lui Captain care ne-au reprezentat la tura lunga. Cu siguranta nu va trece mult timp pana ce Bogdan va readuce un podium la Constanta si deasemeni il vom vedea pe Filip pe podium. Respect si multumiri sustinatoarelor care asteapta echipa CCT cu incurajari si aplauze cheers

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Dum Sept 26, 2010 8:31 pm22

Dany

Dany

Team President

jos palaria domnilor......nu disperati...shit happens sometimes

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Lun Sept 27, 2010 4:29 am23

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
felicitari domnilor, sper sa ne revedem in curand pe sosea la noi aci, la un pahar de vorba inmuiat si cu ceva lichid!

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Lun Sept 27, 2010 5:43 am24

Predeal MTB Trophy. Empty Re: Predeal MTB Trophy. Lun Sept 27, 2010 11:03 am25

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente