Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Mier Iul 28, 2010 8:16 pm26

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Felipe a scris:Da' de ce e bre Scorpionul cu mov ... :-? ...
S-a bagat singur in lista, ca inca mai are dreptul ,de la sefu suprem Very Happy

Parca mai devreme ma critica ca vand scump...si acum vrea sa cumpere de la mine Smile)
...si doar am zis sa nu-mi mai bat capul...

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Joi Iul 29, 2010 8:33 pm27

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
veteranu a scris:
veteranu a scris:Deci lista(ce e sigur) :
Toddy - 1 lub.rosu
Dany - 2 lum.rosii
Cristizz- 1 lub.rosu
Nicu - 10 geluri. 1lub.rosu, 3 camere
Vetretanu- 1lub.verde, 10 geluri, 2lum.albe, 1 lum.rosu
Scorpion - 1lub.verde, 1lub.rosu
Alex - 1 lum.alba
Marusone- 1 lum.rosie

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 5:16 am28

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si eu un set de luminite si lub rosu.Si daca are anvelopa Schwalbe Lugano pe galben vreo 2 sau altceva 23-622 pe galben.

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 10:25 am29

alex

alex

Membru Veteran
Membru Veteran
Veteranu.Eu vreau sa ma tai de pe lista daca nu este prea tarziu.Am facut rost de far fata si nu are rost sa mai iau si luminita.Multumesc

http://alexdiablo.hi5.com

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 12:28 pm30

Carla

Carla

Membru Incepator
Membru Incepator
alex a scris:Veteranu.Eu vreau sa ma tai de pe lista
Nu are nimic, sunt accesori care se cauta!

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 3:10 pm31

mircea_st

mircea_st

Membru Incepator
Membru Incepator
hello! sunt si eu nou pe formul acesta..bine v'am gasit:P
in primul rand sunt incepator dar nu am bicicleta calumea, am avut pana acum un First Bike si am decis ca vreau sa imi iau o cursiera.
am vazut la Hara Bike un Raleigh cu angrenaj Shimano 105 la 1430ron, cadru 52 cm, eu i'am spus ca la inaltimea mea (1,86, 78kg) as avea nevoie de un cadru de 58cm,dar mi'a raspuns ca cica nu, ca merge orice cadru. eu stiam ca conteaza.
cum vi se pare bicicleta? nu am mai mult de 1500ron de cheltuit vara asta.
si in general ce parere aveti despre bicicletele de la Hara? se merita banii? sunt umflate rau preturile?? adica 1430 nu ar fi mult ptr o cursiera ,dar vreau sa ascult mai multe pareri.multumesc (imi cer scuze daca am postat acest mesaj intr-un loc nepotrivit,dar nu stiu la ce sectiune pot sa pun intrebari)

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 5:28 pm32

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

mergi la HARA cu incredere

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 6:20 pm33

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
mircea_st a scris: ... cadru 52 cm, eu i'am spus ca la inaltimea mea (1,86, 78kg) as avea nevoie de un cadru de 58cm,dar mi'a raspuns ca cica nu, ca merge orice cadru. eu stiam ca conteaza...
Ai aproape dimensiunile mele (186 cm / 83 kg) iar eu ma dau cu un cadru de 58 care ma cam intinde insa am si o pipa mai lunga. 52 mi se pare cam putin si va trebui sa compensezi cu o tija de sa mai inalta si o pipa mai lunga. Pretul nu e mare pentru o bicicleta de sosea avand in vedere echiparea insa, dupa parerea mea, preturile la bicicletele sh de la Hara sunt putin supralicitate.

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 7:47 pm34

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Aia de la Hara sunt in stare sa-ti vanda si un cadru de 47 si sa-ti spuna ca se potriveste de minune. Asa am patit si eu, mi-au vandut un cadru de 52 si am 1.88 pe vremea in care nu stiam ce-i aia bicicleta. sfatul meu e sa-ti cauti un SH pe ciclism.ro. O sa fii mult mai castigat, pentru ca raportul pret/calitate este mult mai bun acolo.

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Iul 30, 2010 9:30 pm35

mircea_st

mircea_st

Membru Incepator
Membru Incepator
aham.asa e , preturile la bicicletele sh de la Hara sunt putin supralicitate.. imi aratase o cursiera sh, care apartinuse mecanicului, cadru carrera, nu am intrebat dimensiunea lui, cred k angrenajul era tot 105, arata impecabil, dar cerea 2000ron p ea.eu nu prea ma pricep, dar mi se pare cam mult ptr un sh...
Nu am apucat sa vad decat 2 biciclete, pentru ca intrasem in trecere, ma grabeam sa ajung altundeva. O sa merg maine sa vad ce au la 58/56cm, sper sa mai aiba cv in jur de 1500ron , macar sh daca nu noua.
Imi pare rau k Raleigh'ul care mi l'a aratat era fain, si pretul f mic ptr o cursiera noua.pacat de cadru asa mic
O sa ma uit si pe ciclism.ro
Multumesc ptr sfaturi!

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Sam Iul 31, 2010 1:40 pm36

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
veteranu a scris:
Toddy - 1 lub.rosu
Dany - 2 lum.rosii
Cristizz- 1 lub.rosu
Nicu - 10 geluri. 1lub.rosu, 3 camere
Vetretanu- 1lub.verde, 10 geluri, 2lum.albe, 1 lum.rosu
Scorpion - 1lub.verde, 1lub.rosu
Alex - 1 lum.alba
Marusone- 1 lum.rosie
Luminila =15 lei
Ulei verde =25 lei
Ulei rosu = nu mai are, a adus in schimb alb, cine a vrut rosu poate lua alb.
Gel concurs = 9 lei/buc.
Cine vrea, poate veni la popas Holliday in seara asta sa le ridice direct de la sursa.

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Sam Iul 31, 2010 2:55 pm37

mircea_st

mircea_st

Membru Incepator
Membru Incepator
la ce se folosesc Lubrifiantii de care tot vorbiti...?( ce lubrifiaza?)
si uleiul...?gelul?.. merci anticipat

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Sam Iul 31, 2010 3:11 pm38

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Lubrifiantii se folosesc pentru ungerea diferitelor parti ale bicicletei .

Gelul se foloseste in cursa sa iti mai dea un plus de vitalitate dupa ce ai tras ca nebunu prin toate hartoapele .

Daca mai ai intrebari te rog sa deschizi un topic in sectiunea corespunzatoare sa nu mai umplem cu offtopicuri aici .

http://www.constantacyclingteam.tk

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Lun Aug 02, 2010 7:37 pm39

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Scoateti banii, marfa e la mine. Incercati s-o faceti pana vineri, nu dispun de lichiditati s-o platesc in avans.
Luminita 20 lei.
Ulei 21 lei(cine a vrut rosu poate lua verde, e la fel de bun numai ca poate fi folosit si la noroi)
Comisionul meu nu e inclus in pret Cool

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Mier Aug 04, 2010 5:43 am40

totty86steaua

totty86steaua

Super Member
Super Member
Eu tot asteptam sa fiu scris pe lista dar eu de fapt eram scris primul si ma numeam Toddy sau ma insel , e bun 25 de ron , unde sa vin sa dau banii ? pentru ca la raceala pe care o am nu prea am sanse sa ajung prin zona .

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Sept 24, 2010 9:49 am41

Draghici Dragos

Draghici Dragos

Membru Veteran
Membru Veteran
Cristizotti a scris: Aia de la Hara sunt in stare sa-ti vanda si un cadru de 47 si sa-ti spuna ca se potriveste de minune. Asa am patit si eu, mi-au vandut un cadru de 52 si am 1.88 pe vremea in care nu stiam ce-i aia bicicleta. sfatul meu e sa-ti cauti un SH pe ciclism.ro. O sa fii mult mai castigat, pentru ca raportul pret/calitate este mult mai bun acolo.
La Hara nu ai ce cauta daca nu stii ce vrei.
Gasesti pe net toate informatiile.
Au si biciclete SH de calitate la pret ok dar acestea se cumpara rapid.
A luat un vecin de al meu o cursiera care merge si arata impecabil la 600 ron la recomandarea Hara daaaaaaaaaaaaaar ara marimea 60 si el are 1.78. Ce ma distrez cand vrea sa se opreasca Smile) . A elaborat o metoda simpatica de a nu ramane cu ambele picioare in aer dupa ce coboara din sa dar dupa cateva incercari esuate Mad . =))

https://www.youtube.com/watch?v=nzzfQgzmA8Q&feature=player_pr

Lista de nevoi - Pagina 2 Empty Re: Lista de nevoi Vin Sept 24, 2010 12:24 pm42

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

MA REPET: cand aveati nevoie in trecut de ceva legat de bicicleta, Petrisor era bun. Timpul a trecut, au mai venit si altii in piata si concurenta se vede.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente