Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Informatii traseu Constanta - Tulcea Lun Iul 26, 2010 8:13 am1

SpinningLust

SpinningLust

Membru Incepator
Membru Incepator
Salut,

am in minte un traseu Constanta-Tulcea, plecand din Mamaia, continuand prin Navodari, Corbu, Sacele, Nuntasi ( jonctiunea cu E87 ) si, apoi, E87 pina in Tulcea.
Nu am mai fost prin zona ( nici macar cu masina ) si sunt interesat sa stiu ce probleme ridica drumul ( in afara de efort fizic ): zone periculoase, trecut prin sate de tigani, luat vreo bata in cap in timp ce pedalezi 'linistit', etc. Probabil ca traseul o sa-l fac singur, motiv pentru care trb sa ma gandesc la mai multe lucruri decit in mod obisnuit.
As vrea sa ma intorc cu trenul, iar SNCFR pune la dispozitie o gama variata de trenuri Tulcea-Constanta: personalul 8652 cu plecare la 7:29 AM ( exclus! ) ( cu viteza superioara chiar bicicletei, si cu care trb sa faci schimbare la Medgidia ) si un alt personal, 8654, cu aceleasi caracteristici, doar ca pleaca la 4 jumate dupa-masa. Daca mai exista si alte posibilitati de intors pe mai mult de 2 roti ( intoarcerea in echipa, impreuna cu bicicleta ), ar fi minunat de aflat.
Am vazut o gramada de ciclisti pe aici care au facut mare parte din acest traseu ( si inapoi, tot in sa, ceea ce cred ca ma depaseste momentan ), deci sunt sanse mari sa existe si informatii.

Mersi.

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Lun Iul 26, 2010 10:07 am2

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Traseul pe care l-ai mentionat nu implica nici un pericol in afara gropilor si a catorva caini vagabonzi. Noi nu am fost decat pana la Mihai Viteazul dupa care ne-am intors pe E87 care este destul de aglomerat. Mai exista si varianta: Constanta - Ovidiu - Tariverde - Mihai Viteazul - Tulcea adica pe E87, traseu pe care, pana la un anumit punct, noi mergem frecvent.
De intors de la Tulcea cu trenul, nu cunosc detalii.

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Mar Iul 27, 2010 10:31 am3

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Va povesteste un adevarat cunoscator...je... am facut drumul asta de o gramada de ori si te sfatuiesc sa mergi pe traseul spus de Felipe ptc este mult mai bun drumul chiar daca este putin mai lung. Nu sunt gropi asa de multe si poti sa mergi intins, sate putine, 7 la numar. Este bine sa nu circuli la sfarsitul sapatamanii si daca tot vrei sa ajungi prin Tulcea sa ma anunti si pe mine te rog. Te sfatuiesc sa cauti un coleg de drum ca altfel o sa mori de plictiseala (nu ai ce sa vezi....fete nik....deal si vale si iar deal) Smile) eu stiu senzatia si este cam naspa dar Leonte o poate spune mai bine Smile)

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Joi Iul 29, 2010 10:44 am4

SpinningLust

SpinningLust

Membru Incepator
Membru Incepator
Salut tuturor,

mersi de indicatii, am retinut. Deci, drumul este: Mamaia - Palazu Mare - Ovidiu - Lumina - E87 'All the way' - Tulcea.
@jonnyman: te tin la curent in caz ca dau curs demersului, sa inteleg ca esti constantean si vrei sa faci si tu o tura pina la Tulcea?

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Joi Iul 29, 2010 11:12 am5

babard

babard

Membru Profesionist
Membru Profesionist
SpinningLust a scris:Salut tuturor,

mersi de indicatii, am retinut. Deci, drumul este: Mamaia - Palazu Mare - Ovidiu - Lumina - E87 'All the way' - Tulcea.
@jonnyman: te tin la curent in caz ca dau curs demersului, sa inteleg ca esti constantean si vrei sa faci si tu o tura pina la Tulcea?

Salutare. Tine-ma si pe mine la curent caci saptamana viitoare vreau sa ajung la Ct pe bicla si sa ma intorc tot pe ea.

http://pelicanbike.findforum.net/

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Joi Iul 29, 2010 7:17 pm6

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
SpinningLust a scris:Salut tuturor
este exact invers...adica este tulcean, acum vreo 2 luni era in Constanta, acum s-a dus acasa in Tulcea...

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Vin Iul 30, 2010 1:23 pm7

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
Cam asa este dar casa mea este si la Tulcea si la Constanta si aproape in fiecare judet din tara asta a nimanui, dar ciclismul adevarat se face in Constanta si cand spun adevarat ma refer la distractia si la nr de iesiri. Pana acum cred ca am iesit aici in Tulcea mai mult decat toti din Tulcea la un loc, cu o abatere de cativa km, aici sunt putini care practica sportul asta cu regularitate si asta ma oftica tare, eu si DjSorin ce ne chinuim sa facem un site pt Tulcea dar nu prea avem cu cine. Am deviat de la subiect...
Cand ai de gand sa faci tura ma anunti pe mail sau telefon ca eu vreau sa ajung pe bicicleta la ct si poate merge si babard adica "bogdan de Tulcea"

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Sam Iul 31, 2010 7:07 am8

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Constanta - Tulcea, uite ce zic eu. Am tot auzit de Bucuresti - Constanta, sau de tot felul de intervale gen Buzau - Brasov; Brasov - Campulung - Targoviste , Cartza - Pitesti si multe d-astea. Dar cand vine vorba de drumul asta, parca e o lege nescrisa, se lasa o tacere zici ca e tabu Very Happy ; realitatea fiind aceea ca e destul de dificil ca si efort, cel putin egal cu Targoviste - Campulung - Brasov.
babard a scris:Salutare. Tine-ma si pe mine la curent caci saptamana viitoare vreau sa ajung la Ct pe bicla si sa ma intorc tot pe ea.
Scuze dar ma bufneste Smile) ; e pe bune?! Rolling Eyes

Revenind ... decat sa facecti bucla aia indolenta Ct-Medgidia, mai bine va dati jos in Balcescu (o statie inainte de Medgidia), si o luati pe troace pana in C-ta ca-s doar 30 km. Si scapati de 60 km de tren inutil si timp pierdut cu caru evident Wink

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Sam Iul 31, 2010 4:42 pm9

SpinningLust

SpinningLust

Membru Incepator
Membru Incepator
@Hellboy: chiar asa? Ce face acest traseu atit de greu? Distanta e acceptabila, 125km, totusi, urcarea totala cca 870m... poate asta sa fie? Pare-se ca e destul de valonat, probabil si vantul se cam opune...
"Dar cand vine vorba de drumul asta, parca e o lege nescrisa, se lasa o tacere zici ca e tabu " - wow... nu stiam Smile

Informatii traseu Constanta - Tulcea Empty Re: Informatii traseu Constanta - Tulcea Sam Iul 31, 2010 5:13 pm10

Aricel

Aricel

Super Member
Super Member
eu pana acum am fost de 2 ori pana la Babadag si retur, tura frumoasa, traseu valonat pe acolo niste dealuri de 7%, 8%, 9% si 10%, vant care e numai din fata, ce sa mai o minunatie Smile

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente