Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Mar Aug 03, 2010 7:11 pm51

whiskas_thedogg

Membru Avansat
Membru Avansat
Next Time , sunt si eu prezent. Smile

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Mier Aug 04, 2010 6:06 am52

John

Membru Incepator
Membru Incepator
Foarte frumoase fotografiile, eu sunt nou pe acest forum, achizitionand un magellan hydra acum 3 saptamani din dorinta de a face miscare ( din cauza serviciului ce implica mult sedentarism). Pana acum am adunat circa 300 de km insa nu prea am cu cine sa pedalez (poate scap si de burta Smile) . Daca duminica asta se mai organizeaza vreo adunare ceva m-as baga si eu (cu acordul vostru desigur).

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Mier Aug 04, 2010 6:30 am53

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
in fiecare Duminica se va organiza aceasta miscare in familie sau cu prietena sau cu pisica....fiecare cu ce are, nu trebuie un acord, se vine care cum poate, cu cat mai multi cu atat mai bine...asta Duminica...dar vezi ca se fac iesiri aproape zilnic, daca vrei sa faci miscare mai des decat doar Duminica, arunca un ochi si pe celelalte sectiuni si da-ti acordul de prezentare, vezi ca e sectiune si pentru incepatori pe aici pe forum, arunca si pe acolo un ochi si daca se intampla sa nu vezi nimic postat asta nu inseamna ca nu se iese, dupa 18-18.30 asa, prin Mamaia cu siguranta dai de cineva pe bike. Numai bine si curaj la iesit mai des!

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Mier Aug 04, 2010 7:05 am54

John

John

Membru Incepator
Membru Incepator
Multam de info, acum vad ce si cum.

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Sam Aug 07, 2010 1:06 pm55

micpitic

Super Member
Super Member
Maine se mai intampla miscarea? As vrea sa vin si eu. Daca da,la ce ora este adunarea la Sala Sporturilor?

http://micpitic.blogspot.com

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Dum Aug 08, 2010 10:25 am56

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Miscarea se intampla, ca de obicei, desi foarte multi membri CCT sunt plecati la concursuri, iar pentru cei care vor sa participe la plimbare, eu cu sotia vom fi acolo. Traseul va fi acelasi cu baie pe digul din Portul Tomis.
Intalnirea la ora 18.00 in parcarea Salii Sporturilor!

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Dum Aug 08, 2010 11:06 am57

micpitic

Super Member
Super Member
Ok,ma prezint si eu cu prietena

http://micpitic.blogspot.com

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Dum Aug 08, 2010 1:57 pm58

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

surprize surprize...vine si Andreea Marin la inot si plimbare.

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Dum Aug 08, 2010 7:01 pm59

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Iaca facui si o baie in mare pe anul asta. Am si pedalat pana la locul faptei si inapoi. Marea a meritat toti banii.

Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 Empty Re: Duminica te plimbi sau pierzi Dum Aug 08, 2010 7:48 pm60

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Desi mai multi membri CCT au fost plecati din localitate pentru a participa la mai multe concursuri organizate de FRCT sau investitorii privati, totusi, plimbarea duminicala pe bicicleta s-a tinut, desi cu o prezenta mai scazuta decat la primele doua editii. Au semnat condica: Alex (aka micpitic) cu prietena, Dany si subsemnatul cu sotia.
Am reusit sa facem traseul pana in port, desi manelismul incepe sa atinga cote alarmante in zona respectiva si sa ne bucuram de o baie buna in marea calda precum o ciorba de zarzavat dupa un sprit de vara.
Cateva fotografii de la eveniment:

Dany si cu mine incercand ultimele sarituri cvatruple, printre copiii zburatori:
Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 59683780

Obisnuita poza de grup:
Duminica te plimbi sau pierzi - Pagina 3 66394034

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente