Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 1:53 pm26

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Felicitari Alex !!!

http://www.constantacyclingteam.tk

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 2:00 pm27

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
bravo tata...super treaba! vezi ca aici la Mamaia se pregateste si Costel....bine nu stie daca o sa si participe, el a zis ca se pregateste....

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 5:55 pm28

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Felicitari pentru performanta Alexandru!

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 7:25 pm29

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Bravo Cipolinii, eu am un respect pt. toti tratlonistii care termina cursa,si daca nu esti ultimul ...respectul e si mai mare cheers
PS> Nu stiam ca membrii CCT au veleitati de reporteri-povestitori cheers

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 8:07 pm30

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Multam tare pentru felicitari!
Cateva poze facute de organizatori:
Echipament la apa!
Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Img5765q
Iaca'tal!
Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Img5786
Dovada. Very Happy
Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Img5842
Gata.
Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Img5897a

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 8:25 pm31

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

felicitari Cippo..............ne-ai dat pe spate.......ce bine se vede costumul........performanta locul 8...de pe acum succes pentru Mamaia.

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 9:03 pm32

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Dupa tricouri ai fost coleg de echipa cu Marian(chiar daca la dist.diferite). Ai patit si tu ca noi la Azuga, adica n-ai schimbat nici un cuvant cu partenerul de echipa? Smile)
PS. Inca un motiv de a impune o lege referitor la obtinerea si purtarea tricoului CCT.

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mar Aug 03, 2010 11:48 pm33

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Bravi baieti, sunteti tari cemai, va tineti de triatloane, ce sa mai zic altceva decat RESPECT Cool

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mier Aug 04, 2010 6:01 am34

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Am discutat cu Marian, cu o zi inainte de concurs, diverse strategii de abordare a probelor, apoi ne'am urat succes la start. El concurand la distanta lunga ne'am mai vazut cand eu plecam in alergare si el iesea din apa. Am impartasit si alte prostii la sosire Very Happy Am uitat sa il intreb cum a inotat cu bazonul umflat si cum a alergat cu el ud, Marian concurand de la start la sosire cu echipamentul de ciclism.

Triatlonul Cupa “Háromszék” - Pagina 2 Empty Re: Triatlonul Cupa “Háromszék” Mier Aug 04, 2010 11:32 am35

marian.mircea

marian.mircea

Membru Avansat
Membru Avansat
Cipollini a scris:Am discutat cu Marian, cu o zi inainte de concurs, diverse strategii de abordare a probelor, apoi ne'am urat succes la start. El concurand la distanta lunga ne'am mai vazut cand eu plecam in alergare si el iesea din apa. Am impartasit si alte prostii la sosire Very Happy Am uitat sa il intreb cum a inotat cu bazonul umflat si cum a alergat cu el ud, Marian concurand de la start la sosire cu echipamentul de ciclism.

am inotat in slip iar la alergare am pastrat doar pantalonii de ciclism.
nu m-au incomodat deloc, din moment ce alergarea mea a fost de fapt un mars chinuit.
m-a costat coborarea de pe Ciucas cu o zi inainte. practic mi-am terminat coapsele si genunchii.
s-a simtit si lipsa antrenamentului de acasa.

in fine... mi-am invatat lectia. fara 3-4 antrenamente pe saptamana nu mai ies la concursuri. ^Smile^

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente