Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Empty luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Dum Mai 23, 2010 6:25 pm1

Serban

Serban

Super Member
Super Member
inca nu este confirmata tura, dar cu siguranta luni dimineata pe la 8.30-9AM vom avea o decizie.

este interesant si pt cei care vor sa faca recunoasterea ptr triatlonul din iunie

luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Empty Re: luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Dum Mai 23, 2010 6:35 pm2

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Din partea Triton Sport tura se confirma si pune la dispozitie o duba pentru transportul bicicletelor , avem nevoie in schimb de o confirmare a vremii . Locul de intalnire : Triton Sport , ora 09:00 .

luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Empty Re: luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Lun Mai 24, 2010 4:43 am3

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Succes baieti !!!

http://www.constantacyclingteam.tk

luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Empty Re: luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Lun Mai 24, 2010 7:05 pm4

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Am terminat si tura de azi. Multumiri lui Triton pentru transportul bicicletelor, lui Catalin pentru ca a fost ghidul nostru si lui Sorin baiatul care m-a luat in masina la el. (Daca nu ati mers vreodata cu dacia logan cu 190km/h la 6500-7000 rot/min va pot spune eu cum este What a Face - am invatat chiar sa-mi pun centura de siguranta pe locul din spate Smile) )
Participanti am fost in numar de 8, Florin(seful triton), Florin,Toni, Sorin, Ionut, Catalin, Cristi si eu. Peisajul a fost foarte frumos, vremea excelenta insa am avut parte de suficient noroi si balti. Sositi in Constanta am splat bicicletele la spalatorie. Tura a fost de 25 de km prin padure, camp si pe malul lacului. Am facut si cateva poze, sper sa reusesc maine sa le postez.

luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Empty Re: luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Mar Mai 25, 2010 9:03 am5

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Bravo baieti, totusi cred ca va pare bine ca ati scapat de inca un participant, in cateva zile sper sa am si eu biclele refacute si sa ne vedem la noi aventuri Wink

Total off topic:
laurlook a scris: (Daca nu ati mers vreodata cu dacia logan cu 190km/h la 6500-7000 rot/min va pot spune eu cum este What a Face - am invatat chiar sa-mi pun centura de siguranta pe locul din spate Smile) )
Si datul in goarna e o tehnica, nu prea cred ca loganul are plafonul de viteza la 190 la ora, cred ca era vale. Oricum nu prea ai tu sange sa faci d-astea Evil or Very Mad

P.S. Plafon de viteza = viteza maxima mentinuta constant de un vehicul pe plat in conditii normale (calm, 760 mm Hg, 20-30 grC); am impresia ca sunt unii care inca nu stiu Rolling Eyes

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Empty Re: luni / 24.05 tura Mangalia/Hagieni Joi Mai 27, 2010 7:43 pm6

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Hellboy a scris:Bravo baieti, totusi cred ca va pare bine ca ati scapat de inca un participant,
....... nu prea cred ca loganul are plafonul de viteza la 190 la ora, cred ca era vale.

1. Alex, nu stiu cine ar putea fi cel care se bucura ca a scapat de inca un participant...te asteptam sa te faci bine cat mai repede.
2. dacia era putin modificata, evacuare, soft calculator etc....
3. On topic: cateva poze de la tura:

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente