Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Mai 25, 2010 7:16 pm26

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai si eu voi fi prezent pe MTB , ca altfel o sa parasesc coloana din inertie Smile)

http://www.constantacyclingteam.tk

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Mai 25, 2010 7:32 pm27

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Anul trecut au adus copii de 9-10 ani de la scoli, viteza medie nu cred ca a fost mai mare de 10km/h. I-am vazut la intrarea in oras dinspre Ovidiu, pe jos ajungeau mai repede.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Mai 25, 2010 7:47 pm28

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

vin pe role. ma descurc si nici nu trebuie sa stau aplecat sa ma doara spatele.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Joi Mai 27, 2010 7:38 pm29

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si clubul o sa fie prezent la aceasta actiune , au primit telefon de la E. Francu .

Sambata , vor sa trecem pe acolo (la club) , la ora 10 . Din pacate eu o sa fiu la MTB , cine este liber poate sa dea o fuga .

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Vin Mai 28, 2010 7:16 am30

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
LiveForCycling a scris:Si clubul o sa fie prezent la aceasta actiune , au primit telefon de la E. Francu .
Sambata , vor sa trecem pe acolo (la club) , la ora 10 . Din pacate eu o sa fiu la MTB , cine este liber poate sa dea o fuga .
Nu-ti mai face probleme, d-aia s-au inventat telefoanele Smile)

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Vin Mai 28, 2010 1:57 pm31

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da , vedem noi . Eu am fost ieri la club ... si treaba este cum a postat Adrian .
Fiind liber in ziua aia o sa particip la plimbare , cine vrea sa mearga mai am o bicicleta ... stiti cum sa dati de mine Smile

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Vin Mai 28, 2010 6:02 pm32

Anonymous

adam r

Vizitator
imi iau colegii si vin. super actiunea

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Vin Mai 28, 2010 7:31 pm33

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Si eu am sa fiu prezent, Franculeasa se bazeaza pe prezenta CCT-ului si CCC-ului(Club Ciclism C-ta).
Va fi si ea pe bicicleta si vrea sa ajunga la Ovidiu.
Intrebarea e daca actiunea va fi afectata de bine-meritata greva generala.

Dum.30Mai, ora 12.30 = d-na Francu nu mai vine, deci CCC-ul nu are motivatia prezentei ! Surprised
Prezenta membrilor CCT este acum mai mult decat necesara .
Detinatorii de tricouri CCT , sa vina cu ele !
Nu este exclus ca actiunea sa se anuleze ,dar vom vedea la locul de adunare.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Dum Mai 30, 2010 6:31 pm34

Anonymous

miTzaH

Vizitator
sper sa nu se anuleze nimic. am aflat de eveniment de la un coleg care a vazut afisul in autobuz. suntem 3 care venim spre eveniment si sunt sigur ca mult mai multi au aflat despre eveniment pe aceeasi cale.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Dum Mai 30, 2010 6:45 pm35

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Nu se anuleaza nimic , treaba se tine .

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Dum Mai 30, 2010 7:08 pm36

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

daca va ploua maine, se va tine in sala? Smile)

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Dum Mai 30, 2010 7:22 pm37

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
NU ploua , la prognoza nu arata .

Daca ploua normal ca nu se tine , sa speram ca nu vor fi probleme

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Dum Mai 30, 2010 8:06 pm38

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Maine in Romanica, teoretic, bugetarii ar trebui sa fie greva generala, in mod sigur din marsul antifumat nu se va intelege nimic iar traficul ingreunat spre Ovidiu va fi asociat mai degraba cu greva. Cei de la Club nu cred ca vor participa.
Eu sunt la serviciu la ora evenimentului, in consecinta, nu pot sa particip.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 31, 2010 6:43 am39

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
eu zic ca azi nu ii da cu ploaie si sper sa se tina marsul.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 31, 2010 4:24 pm40

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Am terminat si Marsul Antifumat , mai multe impresii maine . Acum decat poze Smile

http://picasaweb.google.ro/bestsiteonweb/MarsulAntifumat2010#

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 31, 2010 7:10 pm41

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Frumoasa actiunea si am vazut ceva participare. M-as fi alaturat cu placere insa s-a suprapus cu programul de munca....Felicitari participantilor inclusiv celui mai mic in varsta, pe care inclusiv ieri l-am vazut pe sosea in scaunelul lui, de pe portbagajul bicicletei, insotit de mamica si taticul pe biciclete Smile

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 31, 2010 7:51 pm42

Anonymous

miTzaH

Vizitator
Foarte frumos a fost. Pacat ca la plecare au fost uitati destui pe drum si ne aruncau tirurile si masinile de gunoi in sant prin nisip. La intoarcere a fost mai usor dupa niste ciocolata. La mai multe evenimente de genul.

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Iun 01, 2010 4:16 am43

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da frumoasa actiune , din pacate ziua cu pricina a cazut luni si majoritatea nu au putut participa .

Ce nu am vazut eu a fost salvarea , care nu prea trebuie sa lipseasca de la evenimente de genu asta ... mai ales cele care propun o iesire spre alt oras , dupa cum s a observat a existat si un incident nefericit (cu cazatura) ... bine ca nu a fost mai rau ca atunci se simtea lipsa unui medic .

Masina din fata daca nu merge la o viteza constanta risca sa tranteasca toti oamenii care stau in spate , cel putin pe cei fara experienta de "pluton" .

In rest toate au fost bune si asteptam actiunea de anul viitor Smile

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Iun 01, 2010 7:41 am44

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
.........care o sa cada marti...!! si tot asa cativa ani buni pana o sa mai fie sambata si duminica...deci trist! cel putin pt cei care lucreaza...

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Iun 01, 2010 8:03 am45

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da , Marusone a fost suporter pe margine si ne-am salutat ca in TDF Smile)

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Iun 01, 2010 8:54 am46

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
deci pot sa ma pregatesc de pe acum sa fiu si la anu suporter la actiunea asta ...

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Mar Iun 01, 2010 9:50 am47

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Daa , sprinturi de cate 10min din sediul firmei si in loc de gantere ridici de 10 ori bidonu de apa pentru a face realimentare pe drum .

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Sam Mai 21, 2011 7:14 pm48

adrian

adrian

Membru Avansat
Membru Avansat
Marşul sănătăţii cu bicicletele - ANTIFUMAT 2011

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea - Conferinţa Muntenia, împreună cu Asociaţia Studenţească AMiCUS - Filiala Constanţa ca structură teritorială a Asociaţiei Studenţeşti Naţionale AMiCUS, organizează Marşul sănătăţii cu bicicletele - ANTIFUMAT între municipiul Constanţa şi oraşul Ovidiu cu retur, marţi 31 mai 2011, cu ocazia Zilei mondiale fără tutun începând cu ora 13:00.
Marşul sănătăţii cu bicicletele - ANTIFUMAT aflat la a III-a ediţie va fi organizat anul acesta prin participarea unui grup de cel puţin 60 de tineri şi vârstici de la instituţiile partenere şi nu numai, care vor face traseul Constanţa - Ovidiu, între cele două oraşe, pe biciclete, respectând toată legislaţia rutieră şi de circulaţie pe drumurile publice şi naţionale.
Traseul pe care se va desfăşura Marşul sănătăţii cu bicicletele - ANTIFUMAT este următorul: Sala Sporturilor Constanţa, unde vor fi alocuţiuni ale organizatorilor şi ale invitaţilor speciali - Str. Mircea cel Bătrân - B-dul Mamaia - B-dul Tomis - E60 - Primăria Ovidiu, unde, de asemenea, vor fi alocuţiuni ale organizatorilor şi ale invitaţilor speciali - retur - B-dul Aurel Vlaicu - B-dul Alexandru Lăpuşneanu - zona Gravity Park Constanţa sosire.
Obiectivele acestei iniţiative acopera atât promovarea unui stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor prin conştientizarea efectelor dăunătoare ale tutunului, alcoolului şi drogurilor şi implicit reducerea numărului de persoane ce consumă ţigări, cât şi protejarea mediului promovând mijloace de deplasare nepoluante, toate acestea fiind posibile prin promovarea implicării comunităţii locale prin voluntariat în viaţa civică şi dezvoltarea voluntariatului şi a responsabilităţii cetăţeneşti.
În vederea desfăşurării în bune condiţii a Marşul sănătăţii cu bicicletele - ANTIFUMAT organizatorii au luat legătura cu organele abilitate ale statului.
Organizatori:
Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea - Conferinţa Muntenia
Asociaţia Studenţească AMiCUS - Filiala Constanţa
Cu sprijinul următoarelor instituţii:
Primăria Municipiului Constanţa
Primăria Oraşului Ovidiu, Constanţa
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa
Direcţia pentru Tineret şi Sport Constanţa
Ministerul Transportului. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România
Ministerul Administraţiei şi Internelor. Inspectoratul General al Poliţiei Române. Direcţia Poliţia Rutieră
RATC
Parteneri:
Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa
Filiala Muntenia a Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie - (ASEF-FM)
Asociaţia Exploratori pentru viitor
Parteneri media:
Radio Vocea Speranţei Constanţa
Sponsori:
Casa de Editură Viaţă şi Sănătate

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Sam Mai 21, 2011 8:03 pm49

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
....marti !....daca asa pica, ce sa-i faci! pedala placuta celor prezenti si un lasat de fumat cat mai usor celorlalti! ma rog...cine fumeaza...!

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 23, 2011 5:55 am50

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Daca o sa am liber o sa fiu prezent la actiune , dar daca ii vad iar cum isi aprind tigariile la Ovidiu le dau cu bidonu in cap .

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 23, 2011 7:20 am51

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Daca nu era bagata si biserica in treaba, m-as fi dus cu placere ... ca si asa ard gazul de pomana pe acasa ...

Mars antifumat  31 mai 2011 - Pagina 2 Empty Re: Mars antifumat 31 mai 2011 Lun Mai 23, 2011 9:26 am52

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Am fost si anul trecut , a fost ok, doar cateva cazaturi. Pacat ca la discursul din fata Primarii am fost confundati cu "sportivii de la Clubul Bilal" de la care nu s-a prezentat nimeni.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente