Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Lun Mai 17, 2010 8:37 pm26

Heinz 28

Membru Incepator
Membru Incepator
Cateva poze de ieri de la categoria amatori.

Startul

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Start
Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Start2

Din timpul cursei

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 P1360554

Podiumul

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 PodiumA

Numai bine.

\\m/

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 3:59 am27

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ce faci frate (Cristizotti) mergi si la amatori si la profesionisti ... pai intri pe podium la amatori ... CONTESTATIEEEEEEE !!!!!!! HUUUUUUUUU !!!!!!!! Sa vina politia ... DNA-uuuuuuu .

http://www.constantacyclingteam.tk

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 6:31 am28

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Atata vreme cat a ambracat tricoul corect(la amatori tricoul de amator si la profi tricoul de Club? Smile) )
totul a fost corect Very Happy - cel putin pt.noi Smile)

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 6:33 am29

jonnyman

jonnyman

Moderator
Moderator
bravo tie, misto ghete de pedalat, sa nu imi sp ca ai luat locul 3 incaltat asa ca inseamna ca ii faci plaf pe aia Surprised

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 6:53 am30

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Care tricouri de amator si profesionist Smile) ambele sunt la fel ... Constanta Cycling Team ... crezi ca are clubu tricouri asa originale ?? =))

Am auzit ca or sa schimbe denumirea clubului in Constanta Cycling Team , ala este luat . Daca vor sa faca ceva trebuie sa il denumeasca Constanta Pro Cycling Team ... altfel se amesteca treburile si nu se mai intelege nimic .

Later Edit : Daca este nevoie si dorinta , pot face si un logo + un site de prezentare pentru echipa .

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 8:24 am31

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
LiveForCycling a scris:Am auzit ca or sa schimbe denumirea clubului in Constanta Cycling Team , ala este luat . Daca vor sa faca ceva trebuie sa il denumeasca Constanta Pro Cycling Team ....
Eu zic sa fugi repede la OSIM , sa nu ajungem din fruntasi "roata de rezerva" a ciclismului constantean!
Crying or Very sad , deviza mea o stiti : safety first ! (defect profesional Smile) ).

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 5:59 pm32

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

@bogdan pana luni stabilim cu Victor denumirea CLARA a clubului.
Ai dreptate, nu e corect sa poarte numele CCT, e doar munca celor de pe forum si de pe sosea facuta din greu, in timp si mai ales cu placere.
Vom putea insa sa il ajutam pe V sa gasesca un nume potrivit, care sa reprezinte intr-u totul ECHIPA PROFESIONISTA DE CICLISM A CONSTANTEI.

NU suna deloc CONSTANTA PRO CYCLING TEAM
CONSTANTA ELITE CYCLING TEAM
BIKE CONSTANTA TEAM

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mar Mai 18, 2010 6:20 pm33

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
O sa ma gandesc la denumiri si comunic .

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mier Mai 19, 2010 9:41 am34

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Tomis Cycling Team

TomisTeam

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mier Mai 19, 2010 11:43 am35

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
mihai_ct a scris:Tomis Cycling Team
Asta imi place si mie ! Dar suntem off topic... mergem cu aceste discutii pe... "Discutii".

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mier Mai 19, 2010 6:43 pm36

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Nu e post facut pt aceasta problema si nici nu cred ca mai are rost sa facemvreunul si nici vreun brainstorming, caci am gasit aceasta declaratie a lui VB de acu 2 zile:
Pentru noi, va fi ultimul concurs la care vom mai evolua sub titulatura CS Ciclism Bilal 2000. Am înaintat deja documentaţia şi ne vom numi Ciclism Club Constanţa”, a declarat, în cadrul conferinţei de presă de ieri, Victor Bănescu, preşedintele clubului de pe litoral.
Inteleg ca vor fara englezisme.
Daca s-au razgandit si inca mai cauta, facem post.
Ce ar fi sa contina si cuvantul Mamaia sau Sitorman. Smile

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Mier Mai 19, 2010 7:49 pm37

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Iar la TV Neptun a spus ca se va numi Constanta Cycling Team,
eu cred totusi ca din cauza emotiilor Smile

Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 - Pagina 2 Empty Re: Cupa Dinamo , duminica 16 Mai 2010 Joi Mai 20, 2010 3:58 am38

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
veteranu a scris:Iar la TV Neptun a spus ca se va numi Constanta Cycling Team,
eu cred totusi ca din cauza emotiilor Smile

... si ca suna mai bine

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente