Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 7:42 am26

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Ar merge un print cu echipa sa il punem pe perete (nu stiu daca A0 este chiar bine fiind cam mare , dar vedem) , poate si un calendar pe 2010 pus jos . Cand o sa realizam poza o sa ii fac eu modificarile si o trimit a tine . Multumesc .

http://www.constantacyclingteam.tk

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 8:20 am27

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Din pacate, chiar si dupa multe insistente, nu am reusit sa-mi conving colegul sa vina maine in locul meu la munca. Imi pare rau mai ales pentru ca nu voi fi prezent in poza de grup Sad

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 9:17 am28

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Eu sunt prezent si am dat sfoara-n tara sa mai vina lume.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 9:27 am29

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Perfect , sa vina cat mai multa lume sa impart si fluturasii cu 1 Mai .

Sper sa fie si vremea buna maine , deoamdata nu arata prea promitator .

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 9:38 am30

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Cam schimbatoare.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 11:21 am31

Costel

Costel

Forum Legend
Forum Legend
Poza o facem cand va veni toata lumea, nu acum cu 50% din efectiv si mai ales ca va fi prezenta jumatatea care s-a opus echipamentului.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Vin Apr 23, 2010 11:35 am32

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Eeee 100% din efectiv nu o sa strangem noi niciodata .

Cat despre jumatatea care s a opus echipamentului Diem , sper ca data aviatoare sa aiba incredere in deciziile noastre si sa nu mai sara ca fata mare cand simte ceva strain .

Este normal sa existe si pareri contrare ca nu suntem toti trasi la xerox . Noi sa fim sanatosi si sa nu creada lumea toate mistourile si amenintarile de pe forum Smile)

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 4:52 am33

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Vremea este acceptabila , ne vedem acolo . Bafta

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 10:57 am34

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 P24041009470002

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 P24041009470001

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 11:53 am35

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Astea-s toate pozele?

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 12:06 pm36

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Mai sunt dar nu la mine , astea sunt facute cu telefonu meu .

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 8:12 pm37

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Marea defilare s-a tinut astazi la ora si locul stabilite. Am avut parte de o plimbare pe bulevard fara sa avem grija masinilor. La final copii organizatorilor au primit niste premii iar ceilalti cate o apa si o ciocolata. Una peste alta, o actiune pro bicicleta insa prea putin pentru nivelul la care ar trebui adus acest sport. Cateva instantanee pe care le-am surprins astazi:

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2082n

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2078r

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2072ca

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2071w

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2056kt

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2054y

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2053v

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2048o

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2042zm

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2041x

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2039kt

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2038c

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2036

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2035q

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2032z

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2030zy

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2026d

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2023yz

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2021lt

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2019v

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2016l

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2013s

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Img2009m

Ultima editare efectuata de catre Felipe in Sam Apr 24, 2010 8:26 pm, editata de 1 ori

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 8:15 pm38

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Si inca un calup mai bine lucrat.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 8:19 pm39

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Astea da poze domne :-bd

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 8:33 pm40

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Frumoasa activitate, dar din nou pot sa spun ca a fost cam scurta. Macar daca era o bucla completa cu plecare si revenire la Sala Sporturilor: pe Ferdinand, Gara, Dacia, Tomis; dar pana la urma a fost o actiune super Wink Totusi nu s-au auzit prin repotofon comentariile caterinca Very Happy

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 8:35 pm41

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Din pacate baiatul care a facut poza de grup cu aparatul meu, desi a luat 14 instantanee, aste ar fi cam singurele doua care pot fi privite fara sa ametesti, desi sunt departe de ce as fi vrut sa iasa ...
P.S. Pe viitor, daca vrem sa facem o poza cu care sa ne afisam pe undeva, nu ne punem nici urechi, nu ne tinem nici de dupa gat, nu ne scarpinam nici la oua, daca avem pretentia ca suntem oameni seriosi iubitori de sport, altfel putem sa ne imbatam pulbere, ne punem echipamentul, ragaim, ne basim, ne radem si ne pozam ... ce casketa mea ... Ramane sa repetam experienta atunci cand vor fi si toti cei 50% care au fost de acord cu echipamentul si ne va ajuta putin si vremea.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 8:43 pm42

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Hai la un mititel cu bere si lasama in ergopoweru meu .

A iesit bere ... pardon poza foarte buna , din toate una este foarte reusita . Daca armata care nu stie de mistouri (culmea ca cica este la ordinea zilei in "aria" lor) atunci sa lase civilii ca stiu ei ce sa faca .

In primul rand vin sa ma distrez Smile

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 9:02 pm43

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Desi poza este cam veche (lotul Stelei din 1987) iar baietii cam tristi, cam asa ar trebui sa arate o poza de prezentare. Adica nu poti sa le trimiti poza bulgarilor cu echipamentul pe care l-au facut si eu sa fiu in poza scarpinandu-ma in nas, tinandu-ma dupa gat ca la crasma, punandu-i urechi celui din fata sau masandu-mi organele sau poza cu oameni fara picioare, cap sau maini.
Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Steaua
Poate sunt putin deplasat dar asta din cauza ca am lucrat, la un moment dat, pe probleme de imagine si stiu ce vorbesc, desi sunt bugetar.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 9:20 pm44

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Ce a zis Felipe aici legat de imagine, are dreptate intru totul. Ca urmare, putem sa ne si distram, sa si glumim etc., dar la poza sa iesim mai "de bun simtz" de acum incolo. Un mare punct in plus din partea mea conasule pentru cele spuse.
Nu numai ca trebuie sa aratam macar cat de cat prezentabil, dar si fotograful sa faca pozele de grup fara taieri de cap, maini si picioare, ce e corect e corect Cool

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 9:32 pm45

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Cine nu ar putea tine cu echipa asta:
Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Ujolidon
... sper ca m-am facut inteles. Poza pe care o sa o facem va fi trimisa bulgarilor (care o vor pune si pe site-ul lor de echipament sportiv), o vom pune si pe ciclism.ro (unde li se vor scurge ochii tuturor) si peste tot, putem face si calendare (cum a zis Bogdan) sau flyere cum au fost cele cu evenimentul de 1 Mai, pe verso cu poza noastra. O sa chem un prieten sa ne faca niste poze calitative iar la final vom insera si sigla CCT intr-un colt, cam cum e in poza cu Steaua. Ramane sa discutam.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 9:58 pm46

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Hellboy a scris:Ce a zis Felipe aici legat de imagine, are dreptate intru totul. Ca urmare, putem sa ne si distram, sa si glumim etc., dar la poza sa iesim mai "de bun simtz" de acum incolo. Un mare punct in plus din partea mea conasule pentru cele spuse.
Nu numai ca trebuie sa aratam macar cat de cat prezentabil, dar si fotograful sa faca pozele de grup fara taieri de cap, maini si picioare, ce e corect e corect Cool

Cine comenteaza , care esti mah ala de ma tineai de gat .

PS : sunt de acord cu Felipe sa facem alt set de poze , de preferat in cursul saptamanii , dupa cum vad e mai multa lume prezenta atunci .

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 10:18 pm47

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Colorata maine-i gata!

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Sam Apr 24, 2010 10:31 pm48

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Ce va agitati atata, s-au facut poze din toate pozitiile. (imi pare rau ca nu i-am putut prinde mai bine pe meseriasii de la trial). De ce v-ati dat castile jos? Nu fac parte din echipament? Ca sa nu mai zic de biciclete. Meritau si ele o poza de grup.

Mare defilare Mare prin Constanta - Pagina 2 Empty Re: Mare defilare Mare prin Constanta Dum Apr 25, 2010 4:16 am49

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Da , sa traiasca baietii de a trial si ii mai asteptam la actiuni de acest fel , pe 1 Mai poate ne oprim si la un suc + discutie .

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente