Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

SuperSaint

SuperSaint

Super Member
Super Member
Schimbator spate : Shimano SLX Shadow cursa scurta sau SRAM X7 , maneta schimbator spate : Deore sau compatibila cu 9 vit , manete frana : Avid FR5 sau modele superioare ( Avid ) , lant 9 vit . Astept oferte Very Happy

reddit

Cristizotti

Mesaj Joi Ian 07, 2010 12:10 pm Scris de Cristizotti

Gasesti la Triton Smile)

SuperSaint

Mesaj Joi Ian 07, 2010 12:13 pm Scris de SuperSaint

Smile) Crezi ca daca le gaseam mai postam aici ?

Costel

Mesaj Joi Ian 07, 2010 7:46 pm Scris de Costel

Lanturi de 9 viteze am eu. Shimano HG53.

SuperSaint

Mesaj Vin Ian 08, 2010 4:23 pm Scris de SuperSaint

Nou ? Very Happy

LiveForCycling

Mesaj Vin Ian 08, 2010 4:56 pm Scris de LiveForCycling

Lanturi noi aveti si voi la magazin . Ce e prea scump la voi ?!? =))

SuperSaint

Mesaj Vin Ian 08, 2010 8:12 pm Scris de SuperSaint

Da asa e , am de la BBB , dar nu pare prea convingator pentru mine , si cum momentan nu facem comenzi la nici un furnizor incerc sa ma adaptez situatiei Very Happy . Oricum "Monstrul" meu este gata ... cu cateva piese provizorii ce`i drept dar rulez cu el si asta e tot ce conteaza .

Costel

Mesaj Vin Ian 08, 2010 9:24 pm Scris de Costel

Noi, evident.

veteranu

Mesaj Sam Ian 09, 2010 2:05 pm Scris de veteranu

SuperSaint a scris: Oricum "Monstrul" meu este gata ....
Inteleg ca anul aceata chiar vrei sa iesi cu noi la antrenament( nu la tura) ...daca vrei sa faci fata la circuitul Tasaul , fa km.,Mamaia te asteapta la orice ora din zi sau din noapte !(pe orice bike).
PS. Si ca sa nu ies din topic, ...e unu care are piese(mai ales de MTB) ...contacteaza-l ! ( Smile )

SuperSaint

Mesaj Sam Ian 09, 2010 5:50 pm Scris de SuperSaint

Chiar azi am dat o tura prin oras cu bunul meu amic si coleg Tony , superba vremea . Multumesc pentru sfaturi "veteranu" o sa tin cont de ele , dar sincer de Mamaia nu`mi arde , mi se pare plictisitor . Ce`mi lipseste cel mai mult este timpul dar sper ca la vara sa ies la ture cu voi .

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente