Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 6:34 pm1

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
 Chiar azi am trecut pe la Triton si am vazut vreo doua casti...o sa ma hotarasc eu la una, ca am vazut ca se mai si cade de pe bicla.....Apropo cam ce trb sa urmaresc la o casca?

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 6:42 pm2

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
cam scumpe la triton, parerea mea.
pt 50 de grame in minus si o aerisire putin mai buna, eu am ales sa nu dau 100 ron in plus.
incearca si pe la hypermarketurile din oras.

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 6:44 pm3

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pai sa stea fixa pe cap si niciodata nu o sa arati sexi cu ea Casca Ciclism - Sfaturi 732234 ... dar te salveaza de la creieri imprastiati pe asfalt .

Iarna se recomanda o casca cu mai putine gauri de aerisire , vara cat mai multe . Si sa fie cat mai usoara , altfel la drum lung o sa te doara gatul . Cauta ceva la vreo 230 - 270gr

http://www.constantacyclingteam.tk

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 6:50 pm4

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Inca nu am termen de comparatie ca am vazut doar preturile de acolo.  Ma mai documentez....
@CristianPopa - pana la urma ce ai ales si de unde?
Merci Bogdan, o sa ma uit mai atent la detalii,  scrie pe ele greutatea?

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 7:10 pm5

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
La majoritatea trebuie sa scrie , daca nu scrie ... cautati un cantar , la hipermarketuri este imposibil sa nu gasiti unul . Castile mai scumpe au polistirenul comprimat mai bine si sunt mai rigide (mai rezistente)

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 7:26 pm6

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
Eu am gasit o casca la Carrefour la 35 ron, care la Hara Bike era 70 ron.
Eu nu am cantarit-o si inca nu am mers pe cursiera cu ea. E posibil, daca e putin mai grea sa te doara gatul, dar asta mai mult daca mergi pe cursiera, fiindca stai cu capul aplecat. (eu am problema asta si fara casca)

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 7:39 pm7

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Si la MTB te doare gatul , intri si acolo in gropi ... pe coborari , teren accidentat . Gatul este supus la diferite socuri si forte laterale ... se observa imediat diferenta de greutate .

Normal cand stai pe cursiera nu trebuie sa te doara gatul , este posibil sa ai pozitia prea aplecata (in fata) si iti fortezi gatul sa privesti inainte .

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Lun Sept 28, 2009 8:00 pm8

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
Da, exact asta mi se intampla cand merg cu mainile lasate pe ghidonul inferior.
O sa ii schimb eu sper saptamana viitoare ghidonul cu unul mai compact, sa nu ma mai aplec atata cat tin mainile pe el.

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mar Sept 29, 2009 8:52 am9

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Cea mai bună alegere PREŢ-CALITATE este (acum) la Carrefour raion biciclete: Cască Polisport Marime L
(57-62) 240gr.roşie ,preţ 64 lei. indentică cu vechea mea cască(si a lui Bogdan). Foarte bună primăvara,
toamna,iarna iar vara nu mi-a creat probleme prea mari de transpiraţie(in concursuri).

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mar Sept 29, 2009 12:15 pm10

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Veteranu are dreptate , o casca foarte buna si usoara . Recomand si eu

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mar Sept 29, 2009 5:50 pm11

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Am trecut direct de la serviciu pe la Hara. Mi-a placut si am luat casca "Sedona" la 70 lei. Nu scrie greutatea dar am cantarit-o. Are 247 grame. Este posibil sa fie cea despre care spunea CristianPopa, insa acum am luat-o. Este albastra ca bicla mea Casca Ciclism - Sfaturi 810268

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mar Sept 29, 2009 5:55 pm12

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
la greutatea aia este foarte buna , felicitari pentru achizitie

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mar Sept 29, 2009 6:09 pm13

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
Multumesc, cred ca o voi testa maine seara.

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mar Sept 29, 2009 8:09 pm14

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
vezi acum sa nu te arunci cu ea in cap..... sau Doamne fereste de vreun accident care sa te faca sa te arunci in cap, ca asta ar insemna practic un test......asa pe cap de purtat toti le purtam....Paza buna trece primejdia rea! Felicitari!

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mier Sept 30, 2009 12:15 pm15

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Pt. ca scria Sedona ,mi-am luat si eu una(ultima) rosie din pacate. Intr-adevar greutatea e excelenta.
Pe cea veche o bag la "vanzari".

Casca Ciclism - Sfaturi Empty Re: Casca Ciclism - Sfaturi Mier Sept 30, 2009 5:45 pm16

laurlook

laurlook

Forum Legend
Forum Legend
marius a scris:vezi acum sa nu te arunci cu ea in cap..... sau Doamne fereste de vreun accident care sa te faca sa te arunci in cap, ca asta ar insemna practic un test......asa pe cap de purtat toti le purtam....Paza buna trece primejdia rea! Felicitari!

Casca Ciclism - Sfaturi 810268 multumesc, sper sa nu am ghinion de un accident (cu toate ca in oras au fost vreo 2 faze cand soferi grabiti nu m-au vazut),   sa merg cu casca - ceva inedit pt mine, am probat-o in casa si aveam o senzatie ciudata, nu eram obisnuit. Oricum "Paza buna trece primejdia rea"

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente