Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 3:33 am26

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Nu ma apuc sa scriu romane ca umpu o pagina ca Scorpionu , vreau sa particip in Tur si gata (daca am posibilitatea sunt acolo) . Nu am doaga lipsa sa spun ca vreau sa si castig ori ajung printre primii , dar dupa cati-va ani de ciclism (cu savarine si sucuri) daca nu cad primul din pluton este un record personal . Dupa aceea pot sa spun ca am participat la un Tur mare (pentru tara noastra) ... am ce sa povestesc la nepoti . Si sa trag tot anul pentru 2 / 3 ture la un concurs de amatori parca nu imi rasplateste ficatul marit ori investitile in bicicleta . Despre Florin (Leonte) nici nu mai stau sa explic , daca el nu a fost descurajat la 40 ori cat avea cand s-a apucat de ciclism , de ce sa fiu eu ?
Sa merg si la anul fara un obiectiv ... nu prea imi place . Am ambitia sa fiu prezent , si voi face tot posibilul

http://www.constantacyclingteam.tk

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 4:47 am27

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
musca-i de varice, bogdane......

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 5:00 am28

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
=)) , aia nu cred ca au

http://www.constantacyclingteam.tk

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 6:54 am29

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
Anul asta in Turul Romaniei s-au dat puncte pentru clasamentul UCI. Si au participat cam aceleasi echipe care au fost in Turul Dobrogei. De exemplu a fost echipa nationala a Italiei. Ce sa mai spun de Turul Tinutului Secuiesc unde au fost in total vreo 4 sau 5 echipe continentale (deci de mana a doua putem spune).

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 7:18 am30

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Fraţilor, fiţi mai optimişti !!! Vă reamintesc că până nu vom ieşi din stadiul actual de "ţară săracă", nu vom avea ciclism de nivel internaţional pt. că acest sport e şi mecanic.De ce suntem slabi si in automobilism, motociclism,iachting ,etc acolo unde e nevoie de f.mulţi bani ? mai sunt si excepţii(Ukraina.Rusia) dar unde pepiniera e mult mai mare.
Până atunci nu vă rămâne decât să faceţi sport de plăcere şi cine vrea să concureze , să participe la ce găseşte pt.amatori .De ex.pt.viitorul apropiat:
20sep.-Triatlon in Mamaia -privat
25oct -Ciclocros in Poiana Bv-FRC
ca să nu mai vorbesc de maratoanele de MTB la care vin din ce in ce mai multi ciclisti de la şosea tocmai pt.că sunt private (deci mult mai bine org.si cu premii)si concurenţa mai mare.

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 11:56 am31

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
.....ce mama dracului.....nu intelegeti? eeeii dracie......hmm... daca nu aveti un veteran, apoi cumparati-va unul....ca, cam are dreptate....

Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 Empty Re: Campionatul National de Triatlon Mar Sept 08, 2009 4:54 pm32

veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Tizule ! calmează-te, nu te stresa, ...că eşti in revenire după abstinenţă !
Uitasem să zic : pe 20 Sep.aveţi si un Maraton de MTB la Tuşnad ! Campionatul National de Triatlon - Pagina 2 531898

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente