Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Mai e loc ca vad ca nu se inghesuie lumea. Avem loc de baietii de la Bilal?

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Cu locu se rezolva , prezenta sa fie . Daca nu , scot sufa si eu merg tractat in spate .

http://www.constantacyclingteam.tk
veteranu

veteranu

SuperModerator
SuperModerator
Cum a fost ,că sunt curios !!!

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
am fost, am inaugurat. Nu stiu ce am inaugurat, nu e mai mult decat o alee de 1.5 m latine din beton care dupa primul inghet o sa crape. E plina de praf, si spini de la balarii pt ca vreo 4 dintre noi am facut pene. Si mai presus de orice am auzit ca a costat o caruta de bani, bani care puteau fi folositi in scopuri mult mai utile. O treaba facuta tipic romaneste...

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
traiasca conducerile tarii romanesti cu fondurile de afara.........ca daca ar fi fost sa fie facut proiectul cu bani de la consiliu, nu mai mancam noi asa "bine" si de o super calitate acolo, unde mai pui ca nu mai " ramanea" ceva si pt buzunar.....ca de, asa-i la noi.....oricum calitatea pistei....eu unul raman la riscul soselei, pe sosea am invatat sa merg, acolo o sa crap....cred ca daca ar verifica finantatorul acestui proiect calitatea si demersul proiectului, mai bine isi bagau un bat in fund.....rugati-va de sosele cat mai bune si cat mai proaspat asfaltate, restul e cancan

Cristizotti

Cristizotti

Forum Legend
Forum Legend
aaaa, uitasem, deviza evenimentului a fost: "Nu depasiti primarul" Very Happy

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Vreau sa incep si eu cu : "Nu depasiti Primarul"

Cat despre pista , ca mai toate lucrurile facute in romania a fost facuta de propaganda , nu o sa mearga nimeni cu bicla pe acolo ... iar la cate pene pe cap de ciclist in 400m am facut nici nu se merita . Unde mai pui ca materialul folosit este de toata jena , sunt destule materiale speciale (se uitau si ei pe afara) ... nuuu ei au pus ciment si cu cate un "sentulet" (nu gasesc denumirea corecta) din 2 in 2 m ... sa nu te i-a somnu . Daca vi dinspre Vama spre frontiera cu vreo 20m inainte pista face o cotitura brusca spre stanga , ca daca nu esti atent te duci draq in sosea si de acolo daca scapi cu viata ajungi in lanu de porumb . Inca un lucru pe care am uitat sa il prezint este lipsa totala de iluminare pe timp de noapte (poate cel mai important aspect dupa materialul folosit)

Oricum noi ne-am facut datoria si am fost prezenti , iar la intoarcere Aricel dupa "cea mai mare pana" urmata de "cea mai mare portie" ne-a ajutat si cu "cea mai mare plasa" . Subsemnatu a stat agatat de masina 60% din drum ... aveam 36AVS ... fara sa pedalez ... sunt in forma , daca mai si pedalam va dati seama

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
PS : Veteranu mi-ai cumparat casca de la Triton ... am fost azi acolo la prima ora dar degeaba , am auzit ca ai fost vineri acolo cu cantaru .... CASCA MEAAAA !!!! (am cumparat alta oricum , dar imi placea aia)

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
aaaa......ba da fraieri suntem......fratilor ...aia nu e pista de biciclete, chiar nu v-ati dat nici unul seama....e trotuarul care face trecerea pitonilor din romania in bulgaria si invers si e cum e faleza in mamaia, ma rog trotuarul ala,asa, stiti voi, pe care trece lumea, cu toate ca ala din mamaia e mult mai lat dar si debitul de oameni e mult mai mere.....cati credeti voi ca o sa treaca granita pe jos asa ...cu rucsacul in spate...si de aici si "latimea " sa ...pe masura, ca doar n-or trece elefanti pe acolo.....ce dracu! este transpasul romanian-bulgarian!

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
Eu am vrut sa scriu de la inceput ca pista respectiva este proasta in
primul rand ca e din beton..dar am zis sa nu tai avantul celor care vor sa mearga pana acolo pentru altceva decat o plaja si o plimbare. Se vedea pe poza din linkul dat..
Iar la beton, oricat s-ar incerca perfecta turnare a lui, tot vor exista niste denivelari pe care le simti cu o cursiera. Pe un mtb mai merge.
Pe langa asta, se toarna pe bucati,iar daca vine din prefabricate,tot pe bucati vine. deci oriunde avem beton, avem "shantzuletze minunate"
Nu stiu ce sa zic, daca o sa se crape sau nu. De obicei betonul este foarte rezistent in timp, comparativ cu asfaltul. (un drum de tzara rezistent in timp). Oricum mi se pare jenant cum in tara asta se inaugureaza portiuni de 4 km de autostrada sau 1 km de pista amarata de bicicleta.

Asfaltul era mai ieftin si mult mai calitativ. Niste biciclete nu il stricau chiar asa usor. Dar... poate avea primarul vreun prieten pe la vreun magazin de materiale de constructii :-bd

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
e...noi am mers pentru a fi un grup asa si pt cursa de intoarcere, motiv de plecat de acasa, de a fi alaturi de prieteni, eu unul nu am mai iesit de mult asa intr-o cursa inafara orasului, inaugurarea trotuarului ala pt mine unul a fost pe locul 2 si cred ca si pt baietii de pe forum care au venit, eu unul ma bucur ca am reusit dupa atata pauza, sa termin cursa pe bicicleta din vama si pana acasa, fara sa mai apelez la masina, decat o apa, un suc bla bla, mihai stie ca el a stat cu mine, multumesc mihai pt suport!

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Mergea si subsemnatu , dar daca s-au umflat muschii in ceilalti am plecat cu ei .

Si eu am venit mai mult pentru plimbare , nu mai puteam eu de pista lor .

Baiatul de la club ce a patit , detalii ca nu am inteles bine ieri de la Cristi

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Cateva instantanee de la evenimentul de ieri unde importanta a fost prezenta amatorilor de miscare pe bicicleta si mai putin ca niste oameni au turnat o lopata de beton si au botezat-o "Pista transfrontaliera".
Aici este bravul grup al CCT, pentru cei care nu au citit despre ei in presa sau nu i-au vazut inca pe Eurosport, sunt (de la stanga la dreapta): Marius, Aricel, Bogdan, Mihai, Cristi si Ener.
Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 Grup

Am fost si eu lasat sa fac poza cu vedetele Razz:

Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 Grup2

Mai multi ciclisti dupa istovitoarea cursa (am trei tricouri in portbagaj ... parca erau scoase din sifonier, semn ca nu prea v-ati intrebuintat):

Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 Gramada

Ener si Marius sunt numai zambete:

Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 2ciclisti

Mihai ducea trena, ma intreb cu ce viteza?

Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 40173389

Cristi de-abia se putea tine dupa Aricel si Bogdan care primea ordine de echipa: Nu depasiti primarul!

Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 3ciclisti

Caravana:

Inaugurarea pistei de bicicletă transfrontaliere de la Limanu - Pagina 2 Bilal

Dupa asa o cursa solicitanta s-a lasat cu mancare, bautura si dansatoare din buric, aproape ca la consursul de barci Romanian F1 GP, numai ca aici nu s-a imbatat nimeni cu apa rece: The track sucks!

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Ca niciodata probabil, am avut 3 masini de asistenta Smile Aricel, dl. Victor de la Bilal, si prietena lui Marius care a fost de mare ajutor (incidentul cu mesterul de la Bilal, hidratare si protectie pe banda intai, nefiind cazul pt plasa. cheers

Baiatului de la club ia taiat un kamikaze cu un passat calea virand din nationala pe o strada in Eforie si l-a luat pe capota insa viteza fiind mica doar a ricosat pe asfalt. Dureri pe fesa stg, coapsa si spre coaste. A avut noroc ca nu erau si alte obstacole. Noi trageam sa il prindem din urma avand vreo 100 m inainte. Pt ca ii cam tremurau planetarele, iar traficul se aglomera (desi a vrut sa continue) cea de-a treia masina de asistenta l-a preluat cu tot cu monopost si la adus la club.

Cu placere Marius! :-bd

Si acum pozele si filmele:

Pentru ca faceam pana in timp ce s-a dat ordinul "Nu derutati primaru' (pardon depasiti)!" nu am stiu de aceasta cerinta si l-am depasit pe banda 2 (cea pt motociclisti cica, care era mult mai neteda si mai buna decat cea din beton) insa scopul a fost ca sa ajung in fata si sa filmez plutonul. Nici nu stiu care era primarul.

Ultima editare efectuata de catre mihai_ct in Lun Aug 31, 2009 12:00 pm, editata de 1 ori

LiveForCycling

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Marius sa ne ti la curent cu analizele ... te mai prindem pe sosea ?

mihai_ct

mihai_ct

SuperModerator
SuperModerator
Filip arunca si pozele pe un Picasa la dimensiunile originale ca prea clare sunt.

Cipollini

Cipollini

di Constanza
Pista e din beton, betonul se dilata si se contracta. Ca sa nu crape se taie rosturi (sentulete). Ca ei le'au lasat "neumplute" cu un material elastic e prostia lor. Si daca o faceau mai lata intrau toti meltenii cu masinile (bine, pot merge cu o roata pe pista si cu una pe trotuar). In alta dezordine de idei e cam degeaba! Hai succesuri!

Marusone

Marusone

SuperModerator
SuperModerator
fratilor azi am luat rezultatele de la laborator : acum conform rezultatelor ne mai vedem pe sosea, clar, valorile ficatului sunt in limitele admise, acum astept si confirmarea medicului, dar ce a fost mai greu se pare ca s-a dus, deci o sa ne vedem mai des......tre sa incep si alergarile ca m-am vazut acum in poze si.....cam trist, am de lucru nu gluma......

Felipe

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
mihai_ct a scris:Filip arunca si pozele pe un Picasa la dimensiunile originale ca prea clare sunt.

Din pacate, dintr-un motiv sau altul, am modificat (neintentionat) dimensiunile originale ale fotografiilor atunci cand le-am pus pe forum asa ca am incarcat variantele de rezerva aici: http://community.webshots.com/album/574420059DOUlHO
De asemenea aici http://sports.webshots.com/album/553561538aBiJxx mai puteti vedea poze de la Turul Romaniei din 2006 Sad, respectiv sosirea de la Sibiu, pregatirea si startul lansat tot din Sibiu.

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Frumoasa caterinca, dar un bun motiv de promovare a bicicletei evident Wink . Legat de beton, e domeniul meu aici, si parerile care le avetzi despre beton m-au cam zgariat pe urechi What a Face .

Ziceti ca "asfaltul e mai bun decat betonul": Gresit, cu G mare !!! ;
"betonul nu se poate turna asa incat sa fie neted ca asfaltul": la fel de Gresit ;
"Betobul folosit la acea pista": e la fel de prost ca cel care a venit cu ideea acestui proiect Wink
"Autostrada de Beton": Este un drum care nu se va construi niciodata dintr-un beton de calitate de top, deoarece:
(-) nu ar mai avea nevoie de asfalt,
(-) interfata de beton s-ar autointretzine singura din cauza bitumului de cauciuc intarit provenit din tocirea rotilor de masina si
(-) calitatea interfetei nu s-ar deteriora semnificativ decat dupa 400-500 de ani;
(-) frecarea rotilor cu interfata de beton este mult mai mica decat cu asfaltul, ducand la o economie de carburant cu circa 15%, la aceeasi viteza de croaziera [efectul de lipire al bitumului asfaltic (polimer petrolier) de cauciucul roti (tot polimer petrolier, deci compatibil) este anulat in cazul betonului]. Avantajul este valabil si pentru bicicleta (mergi mai tare pe beton daca ar fi neted);
(-) coeficientul de dilatare al unui beton de calitate poate fi practic nul (nemaifiind nevoie de sentulete), sau sa aibe un coeficient de dilatare egal cu al terenului de fundatie, si cu al pietrelor continute in structuira lui pentru ranforsare. Acest lucru ar duce la o stare de nemurire a structurii betonului, anulandu-se efectul de macinare al lui din cauza variatiilor de volum.
In consecinta o astfel de autostrada ar baga in faliment orice industrie constructoare de drumuri dupa un anumit timp :-?, sau ea nu ar mai exista decat ca ceva nesemnificativ care sa repare micile defectiuni ce abia daca apar de la o generatie la alta Wink.
Concret ar fi cam asa:
Fiul: - Nu-i asa tata ca autostrata Bucuresti-Constanta a avut doua fisuri in beton cand erai de varsta mea?
Tata: - Nu-mi mai imi aduc amite taticule, eram mic atunci, dar am auzit ca s-au facut mici corectii la km 60 si la km 173 .
F: - Si cand o sa vad si eu cum se face o reparatie?
T: - Poate cand o sa fii student daca ai noroc. Autostrada asta e cea mai proasta, se fisureaza o data la 30 de ani.

"Exista acum tehnologii in materie care sa ne permita asta, dar cine sa te auda ?!": asa imi zicea un mare profesor de la sectie de la noi, din facultate What a Face

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

creează un forum | Sporturi si Pasiuni | Echitatie, Ciclism, Drumetii | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente