Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Piese de top - Pagina 2 Empty Re: Piese de top Dum Sept 13, 2009 12:51 pm26

CristianPopa

Super Member
Super Member
eu cred ca dupa vreo 50 km ti se face curu` panza de paianjen

Piese de top - Pagina 2 Empty Re: Piese de top Dum Sept 20, 2009 6:55 pm27

Felipe

Forum Legend
Forum Legend
Baietii de la Sibiu au venit astazi la triatlon cu o bicicleta de la shimano echipata cu acest sistem electronic de schimbare a vitezelor. Daca am inteles eu bine, sistemul ajusteaza inclinarea foii si aliniaza foaia cu pinionul, automat, in functie de angrenajul folosit. Sistemul costa aproximativ 1800 Euro. Daca nu am inteles corect cum functioneaza accept corecturi Piese de top - Pagina 2 822622 .
Piese de top - Pagina 2 Img1431

Piese de top - Pagina 2 Img1433t

Piese de top - Pagina 2 Img1435s

Piese de top - Pagina 2 Empty Re: Piese de top Dum Sept 20, 2009 8:43 pm28

Scorpionul

Scorpionul

Lord of the Stuff
Lord of the Stuff
Eu am fost azi la triatlon, cu baietii de la arbitrare, doar la admirat peisajul din pacate. Bicla asta vroiam eu s-o fur, dar n-am reusit, ca m-a prins adminul de pe Ciclism.ro cu ea in "gura". Cica trebuie s-o predea inapoi la shimano, ca e bicla lor de teste, cadrul nu e al lor, ci doar vopsit de SHIMANO, si are 8 Kile "ranga" Piese de top - Pagina 2 292940 . Daca as fi pus p-asta ghidonul lui Ciotic de contratimp, sub 55 la ora nu scadeam pe plat Piese de top - Pagina 2 822622 .

https://www.facebook.com/groups/189264241714779

Piese de top - Pagina 2 Empty Custom Pro VT-1 Vin Dec 25, 2009 6:14 pm29

Piese de top - Pagina 2 Empty Re: Piese de top Lun Ian 11, 2010 9:24 pm30

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
Recordul celor de la SCOTT, de 790 de grame pentru un cadru de carbon marimea XS, a fost doborat de curand de marca canadiana de cadre
hand-made, GURU, care cantareste 747 de grame pentru marimea M (54), cu tot cu teava de sa integrata.

Guru e o marca foarte cunoscuta mai mult in america de nord si in randul celor care isi permit sa arunce 3-4 mii de dolari pe un cadru hand made, custom built.

Mai multe detalii aici.
http://www.bikerumor.com/2009/09/17/sub-750g-road-bike-coming-from-guruand-a-triathlon-bike/

Piese de top - Pagina 2 Empty Re: Piese de top Lun Ian 11, 2010 9:33 pm31

CristianPopa

CristianPopa

Super Member
Super Member
Si mai multe detalii aici, http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=63020 de la un salon de tzoagle.

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente