Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Alien_X

Coleg de Suferinta
Coleg de Suferinta
Salutare,

Am si eu nevoie de o pereche de placute NOI...pentru pedale Look model Delta....(idem poza)
Cumpar placute pentru pedale Look...model "delta"! - Pagina 2 1072n

PS...Sau un site (sursa) de unde le pot achizitiona???!!!....

mersi .

reddit

Mesaj Mar Aug 18, 2009 9:17 pm Scris de Alien_X

Eu il am acum...si avem de gand sa il folosesc dar chiar imediat dupa ce am vb cu Bogdan am primit mail de la cei de pe site-ul respectiv si.....nu eram sigur de ei pt ca nu au vanzare online dar...s-a rezolvat si mi le-au trimis...

Alien_X

Mesaj Joi Aug 20, 2009 8:52 am Scris de Alien_X

Intr-un final au venit!!!!!!!!!!!.......
Cumpar placute pentru pedale Look...model "delta"! - Pagina 2 Picture001ojpncs
Cumpar placute pentru pedale Look...model "delta"! - Pagina 2 Picture002pwu

totty86steaua

Mesaj Joi Aug 20, 2009 9:13 am Scris de totty86steaua

Si la cat te-a ajuns toata afacerea ?

Alien_X

Mesaj Joi Aug 20, 2009 9:38 am Scris de Alien_X

50 ron

totty86steaua

Mesaj Joi Aug 20, 2009 9:59 am Scris de totty86steaua

Ieftin ca braga , poate ma noroc si gasesc astazi totusi niste placute la veteranu cand merg la el , daca nu saptamana viitoare comand si eu la ei daca au adus .

Scorpionul

Mesaj Joi Aug 20, 2009 10:26 am Scris de Scorpionul

"50 ron ieftin ca braga". Se vede treaba cu nu prea stiti cat trebuie sa coste niste stifturi ca astea. Mai mult de 35 nici nu ma uit What a Face . Gasisem in Bucuresti cu 30 prin mai parca. Pe de alta parte varianta black este mai buna, ca nu se balanseaza in pedala, cumparata de mine din bucale la 30 vara trecuta Wink, nasol ca nu va faceti rezerve.

totty86steaua

Mesaj Joi Aug 20, 2009 10:38 am Scris de totty86steaua

Pai ele costa 35 dar si transportul de la cluj pana aici au facut sa coste 50

Alien_X

Mesaj Joi Aug 20, 2009 10:43 am Scris de Alien_X

"50 ron ieftin ca braga". Se vede treaba cu nu prea stiti cat trebuie sa coste niste stifturi ca astea.

Ma Scorpioane......ce sa facem si noi, cumparam ce gasim.Ele costa 35 de ron.Dar sti, inca nu s-a descoperit teleportarea si astfel m-au pus sa platesc o chestie...mi-au spus ca se numeste transport...nu prea stiu la ce s-a referit dar am platit ce sa-i faci.Cat despre calitatea stiftului, cele anterioare m-au tinut 2 ani...DE PEDALAT....
Faza cu Bucurestiul nu m-am gandit, cu siguranta ajungeam mai ieftin daca ma duceam sa le cumpar de acolo, sau si mai ieftin ajungeam daca locuiam acolo...eeeeeee...soarta Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ps."Pamflet"

LiveForCycling

Mesaj Joi Aug 20, 2009 1:14 pm Scris de LiveForCycling

... ma abtin sa comentez la faza cu stifturi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente