Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

LiveForCycling

Administrator
Administrator
Pedalier Campagnolo Centaur 10v (662gr) , brate 172,5 (pe patrat) - 200lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0502

Clesti frana Campagnolo Centaur - 150lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0501

Sa Fizik - 100lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0504
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0503

Furca aluminiu (426gr) lungime gat 18cm , profil aero - 100lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0506
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0507

Clesti frana Shimano ex 500 (clestii vin si cu saboti) - 30lei
Deraior fata Shimano LX (diametru prindere mic) - 30lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0508

Monobloc Campagnolo , filet Italia - 60lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0509
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0510v

Shimano SPD (model nou) + placute - 120lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0511x
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0512

Pedale Look (usoare) + placute - 70 lei
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0514
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0513n

Pret CAMELBAK 3lt. = e nou ,nefolosit, l-am luat cu 200, il dau cu 100 lei.
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0505

Ultima editare efectuata de catre LiveForCycling in Dum Iul 12, 2009 2:41 pm, editata de 2 ori

http://www.constantacyclingteam.tk
reddit

Mesaj Joi Iul 16, 2009 6:12 am Scris de Cristizotti

Catre Veteranu: Pot sa trec pe seara pe la 18.00 pe la tine pentru pedalele alea? Sper ca sunt semnificativ mai usoare decat ale mele? Cat despre manete, a pus Bogdan mana pe ele...cica i s-au rupt... Mad

LiveForCycling

Mesaj Joi Iul 16, 2009 7:35 am Scris de LiveForCycling

Ti-am spus ca o sa le primesti gratis de la mine , eu le cumpar de la veteranu . Si nu "cica i s-au rupt" ... chiar s-au rupt . Cum ai stat 2 luni fara manete mai poti sa rezisti si 2 sapt .
Vanzare diferite piese - Pagina 2 Spa0517c

Si pedalele alea cat de usoare crezi ca sunt ... vreo 50gr mai usoare doar nu or fi cu 200gr

Veteranu m-am interesat de transmitatoarele polar , sunt de unica folosinta ... cand s-a terminat bateria trebuie cumparat altu nou (nu stiu cum s-ar comporta la metoda romaneasca de a salva banii , adica deschise cu "le surubelnita" , inlocuita bateria si lipite la loc) . Maine o sa trec sa va dau banii pe ergopowere.

LiveForCycling

Mesaj Joi Iul 16, 2009 3:18 pm Scris de LiveForCycling

am rezolvat cu 2 tone de poxipol Laughing . Maine poate sa le ridice Cristi de la mine

veteranu

Mesaj Joi Iul 16, 2009 4:01 pm Scris de veteranu

CristianD a scris:Catre Veteranu: Pot sa trec pe seara pe la 18.00 pe la tine pentru pedalele alea? Sper ca sunt semnificativ mai usoare decat ale mele? Cat despre manete, a pus Bogdan mana pe ele...cica i s-au rupt... Mad
Daca ti-am dat Look A3.1 =213X2=426gr.
La vanz.am Look de plastic =167X2=334gr.(le-am avut pe Dancelli,merg f.bine)
Daca vrei sa le schimbi,trebuie sa mai dai ceva... o bere?

Felipe

Mesaj Joi Iul 16, 2009 4:26 pm Scris de Felipe

O bere trebuie sa dau si eu pentru ca am primit de la Bogdan o pereche de pedale moka si am inteles ca au plecat tot de la dvs.

LiveForCycling

Mesaj Joi Iul 16, 2009 4:30 pm Scris de LiveForCycling

o sa il aduceti cu masina acasa de atatea beri Very Happy

mihai_ct

Mesaj Joi Iul 16, 2009 4:36 pm Scris de mihai_ct

Ma intereseaza si pe mine o furca aluminiu in V nu in U.

Cristizotti

Mesaj Joi Iul 16, 2009 7:49 pm Scris de Cristizotti

Daca ti-am dat Look A3.1 =213X2=426gr.
La vanz.am Look de plastic =167X2=334gr.(le-am avut pe Dancelli,merg f.bine)
Daca vrei sa le schimbi,trebuie sa mai dai ceva... o bere?

Sunt super. Se simte ca sunt mai usoare. Multumesc mult. Cu prima ocazie dau o bere Wink

veteranu

Mesaj Joi Iul 16, 2009 8:05 pm Scris de veteranu

mihai_ct a scris:Ma intereseaza si pe mine o furca aluminiu in V nu in U.
Fii mai explicit,probabil vrei furca de cursiera si nu de MTB.
E una mai sus. E f.usoara(502gr.) de 1 ţol ,cadru mic sau mediu(max.53)

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Joi Iul 16, 2009 8:08 pm, editata de 1 ori

veteranu

Mesaj Joi Iul 16, 2009 8:07 pm Scris de veteranu

S-au dat franele Centaur si pedalele Look.

totty86steaua

Mesaj Joi Iul 16, 2009 9:01 pm Scris de totty86steaua

Cu monoblocul ala cum ramane , so potrivi la mine ? stiti cumva daca difera F de T cum ati spus ca trebuie sa fie pentru a fi Italia ?

veteranu

Mesaj Joi Iul 16, 2009 10:18 pm Scris de veteranu

totty86steaua a scris:Cu monoblocul ala cum ramane , so potrivi la mine ? stiti cumva daca difera F de T cum ati spus ca trebuie sa fie pentru a fi Italia ?
Trebuie studiata problema, Nu am intalnit cu F, mai trebuie discutat cu Ciotic sau Gogu , sau direct pe incercate !!!
Nu uita de problema cheii ! Daca te hotaresti sigur ,trebuie s-o imprumut din nou de la Doctoru.

LiveForCycling

Mesaj Vin Iul 17, 2009 3:17 am Scris de LiveForCycling

gata am desfacut senzoru de cadenta ... chiar fara chin si fara julituri ori urme de fortare ... ei nu au auzit de romani Very Happy , are baterie CR2032 3v , am cautat pe net si este posibil sa aiba la Domo ... o inlocuiesc astazi si daca se prezinta bine desfac si senzorul de viteza ... si gata operatie reusita

LiveForCycling

Mesaj Vin Iul 17, 2009 6:58 am Scris de LiveForCycling

Gata am rezolvat 10lei 2 baterii ... si merge perfect ... timp de raspuns la milisecunda ... asa mai merge !!!

Cica unica folosinta =))

totty86steaua

Mesaj Vin Iul 17, 2009 7:27 am Scris de totty86steaua

veteranu a scris:
totty86steaua a scris:Cu monoblocul ala cum ramane , so potrivi la mine ? stiti cumva daca difera F de T cum ati spus ca trebuie sa fie pentru a fi Italia ?
Trebuie studiata problema, Nu am intalnit cu F, mai trebuie discutat cu Ciotic sau Gogu , sau direct pe incercate !!!
Nu uita de problema cheii ! Daca te hotaresti sigur ,trebuie s-o imprumut din nou de la Doctoru.

Ok , atunci astept sa vedem daca se potriveste si va anunt ce si cum .

veteranu

Mesaj Vin Iul 17, 2009 9:13 am Scris de veteranu

Ok , atunci astept sa vedem daca se potriveste si va anunt ce si cum .[/quote]
Am studiat problema, sa fie clar pt toata lumea>Filet Italia=monobloc 36X24F , cupe=36X24T
Filet Anglia=monobloc/cupe 1,370"X24TPI
Deci monoblocul meu Campagnolo se potriveste perfect 36x24F la tine{a fost o greseala de citire}
Eu l-am scos de pe bicicleta si am pus cupe36x24T si s-a potrivit perfect.

Ultima editare efectuata de catre veteranu in Vin Iul 17, 2009 9:17 am, editata de 1 ori

veteranu

Mesaj Vin Iul 17, 2009 9:16 am Scris de veteranu

LiveForCycling a scris:Gata am rezolvat 10lei 2 baterii ... si merge perfect ... timp de raspuns la milisecunda ... asa mai merge !!!

Cica unica folosinta =))

Lipeste-l bine ca daca te prinde ploaia sa nu se scurtcircuiteze !!!

LiveForCycling

Mesaj Vin Iul 17, 2009 9:53 am Scris de LiveForCycling

am bagat lipici special pentru apa ... i-am tras si un rand de inzoler negru ... just in case

totty86steaua

Mesaj Vin Iul 17, 2009 9:58 am Scris de totty86steaua

veteranu a scris:Ok , atunci astept sa vedem daca se potriveste si va anunt ce si cum .

Am studiat problema, sa fie clar pt toata lumea>Filet Italia=monobloc 36X24F , cupe=36X24T
Deci monoblocul meu Campagnolo se potriveste perfect 36x24F la tine{a fost o greseala de citire}
Eu l-am scos de pe bicicleta si am pus cupe36x24T si s-a potrivit perfect.[/quote]

Ok atunci e bine , imediat cum fac rost de lovele va anunt ca sa vedem cum ramane si cu cheia , cred ca undeva pe la sfarsitul saptamanii viitoare .

Cristizotti

Mesaj Dum Iul 19, 2009 7:29 pm Scris de Cristizotti

Marius? Manetele de la Bogdan au ajuns la mine. O sa-ti dau banii cu prima ocazie cu care ne vedem. De asemenea mai sunt interesat de rotile Miche. Sper sa fie o diferenta semnificativa de greutate fata de ce am eu acum pe a mea. De fapt la mine atarna mult pinioanele care sunt de otel, motiv pentru care te intreb daca reusim sa gasim o caseta pentru 8 pinioane si pinioanele binenteles pe care sa le pun pe noile roti.

Cristizotti

Mesaj Dum Iul 19, 2009 7:36 pm Scris de Cristizotti

Numai fierataniile alea de pinioane de la mine cred ca au 1 kg. Ar fi belea daca gasesc o caseta pe 8. Multumesc

totty86steaua

Mesaj Dum Aug 16, 2009 6:02 am Scris de totty86steaua

veteranu a scris:Ok , atunci astept sa vedem daca se potriveste si va anunt ce si cum .

Eu l-am scos de pe bicicleta si am pus cupe36x24T si s-a potrivit perfect.[/quote]

Deja a devenit nasoala treaba , imi scapa uneori si am luat-o si pe aratura din cauza asta , cati bani imi trebuiesc in total manopera + monobloc ca sa stiu si cam cand ar fi ok sa vin sa le montam , astept un raspuns , multumesc .

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente