Constanta Cycling Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Dany

Dany

super baiatul lu' nea Titi
Team President

Salut,
caut sa cumpar pentru un amic un MTB second hand in stare buna, are buget de maxim 800 ron. Daca aveti vreunul disponibil, faceti un semn.

reddit

the.condor

Mesaj Lun Iul 16, 2012 8:23 pm Scris de the.condor

Mihai aici.
Cum am zis, am eu un Cross Sprinter disponibil. Am mers ceva timp pe el, dar nu pe teren prea accidentat. Are schimbatoare shimano cu padele, cadru de aluminiu, jenti duble etc.

Bonus, vine la pachet cu un ditamai farul pe halogen, lumina spate cu LED-uri si un computer wireless(are nevoie de baterie).

Pretul initial a fost de 1000 de RON. Eu as vrea 500.

Postez in maine poze, acum e tarziu sa le mai fac.

LiveForCycling

Mesaj Mar Iul 17, 2012 9:00 am Scris de LiveForCycling

Lasa un numar de contact , ca am pe cineva

Empire

Mesaj Lun Oct 29, 2012 3:30 pm Scris de Empire

the.condor a scris:Mihai aici.
Cum am zis, am eu un Cross Sprinter disponibil. Am mers ceva timp pe el, dar nu pe teren prea accidentat. Are schimbatoare shimano cu padele, cadru de aluminiu, jenti duble etc.

Bonus, vine la pachet cu un ditamai farul pe halogen, lumina spate cu LED-uri si un computer wireless(are nevoie de baterie).

Pretul initial a fost de 1000 de RON. Eu as vrea 500.

Postez in maine poze, acum e tarziu sa le mai fac.

si eu as fi interesat, poti sa-mi dai niste poze pe empirenako@yahoo.com ?

Mesaj  Scris de Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Forumgratuit.ro | Sporturi si Pasiuni | Echitatie, Ciclism, Drumetii | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente